Mediebyrået Enklere Valg»Analyse er roten til alt godt

Analyse er roten til alt godt

I dag er det ingen unnskyldning for ikke å vite hvem som bruker nettsidene dine, når de gjør det, hvor lenge, hvor ofte og hvilke sider de er innom. Nå har vi oppgradert vår viten om Google Analytices med et av bransjens beste hoder. Og det kan du som er – eller skal bli – kunde hos Enklere Valg, nyte godt av!

Det er først når du vet hvorfor du bør gjøre noe, at det du gjør er riktig

Derfor er analyse og tracking et av våre hovedsatsingsområder i 2015. Vi styrker staben med en svært analytisk og erfaren spesialist på bl.a. tracking – og kommer tilbake med hvem og så videre litt senere. Men vi kan jo røpe at vi etter hvert tilbyr flere typer tracking – hvem gjør hva på sidene dine, hvorfor og når? Og hvordan kan du utnytte dataene du får inn, til å justere sideutforming og kommunikasjon med brukerne av siden? I tillegg får vi kompetanse på nye måter å annonsere på, der respondentene bygger opp et mer interessant medieunivers for seg selv, basert på viste preferanser gjennom hvilke klikk man gjør på ulike sider, annonser og søk. Jo mer vi vet om kundene dine, jo mer målrettet blir markedstiltakene som skal treffe akkurat ham eller henne.

Analyse er roten til alt godt; ja vel – men det holder ikke bare å analysere. Vi mener den viktigste delen av analysen er kreativiteten den utløser etterpå. OK – så går nesten ingen inn på akkurat denne undersiden; hvorfor det? Dette nyhetsbrevet hadde bare 10% åpning og 5% lesning; det vanlige er 15% og 10% – hvorfor det? Kikkertsiktet vårt blir bare bedre og bedre av analyser. Vel å merke dersom man bruker analyseresultatene riktig.

Vil du ha en gjennomgang av hvordan gode analyser kan være gull verdt for akkurat din bedrift? Kontakt rådgiveren din, så får du beskjed om når vi bør treffes for en gjennomgang.

© 2018 Mediebyrået Enklere Valg ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg