Mediebyrået Enklere Valg»Dado Danso

Dado Danso

Stine er en kreativ og engasjert person som har en bachelor i digital markedsføring fra Westerdals Oslo ACT. Hun brenner for sosiale medier og innholdsmarkedsføring. Stine har alltid vært interessert i det digitale, og interessen for sosiale medier og markedsføring kom når hun over flere år drev en av Norges største blogger innen neglelakk. Som Performance Marketing Trainee hos Enklere Valg vil hun spesialisere seg på Facebook og Google Ads.
 

På fritiden liker hun å tilbringe tid på hytta i Gudbrandsdalen, og drar gjerne på en konsert i ny og ne. Stine er over gjennomsnittlig interessert i hunder, og tilbringer ofte helgene på hundestevner. I tillegg er hun svært glad i å reise, gjerne til varmere strøk.

Jarle studerte markedsføring ved University of Sussex i Brighton og begynte hos oss høsten 2017. Han jobber på vår Performance Marketing avdeling med alt som har med Google Ads å gjøre. Jarle er interessert i mulighetene digital markedsføring tilbyr, og liker å prøve nye løsninger for å oppnå bedre resultater.
 
Fritiden går ofte med til å se på film, eller dra på ulike kulturopplevelser. En gang i blant får han også spilt litt golf eller tatt en tur på treningssenteret.

Frode jobber som selger hos oss. Dette innebærer at han kontakter nye kundeprospekter, og følger opp kundene med veiledning, rapportering og informasjon. Som selger har han også ansvar for å følge opp påbegynte prosjekter, og rådføre seg med de andre avdelingene på huset.

Han har 3 års utdanning fra Norges Markedshøyskole (nå BI), og har jobbet med salg og markedsføring i en årrekke. Frode bor sentralt i Oslo med sin samboer, og liker spesielt godt å reise på turer til utlandet eller hytta på Sørlandet. Biljard, fiske, natur og opplevelser er høyt prioritert på fritiden.

Jonas studerte internasjonal kommunikasjon ved Høgskolen i Østfold og California State University iMonterey Bay og begynte hos oss Høsten 2017. Han jobber som selger noe som innebærer at han jobber med salg og følger opp med rapportering, veiledning og informasjon.
 
På fritiden liker han å holde seg i form og er som regel å finne på golfbanen, lysløypa eller på konsert.

Kjetil har over ti års erfaring fra media, markedsføring og teknologi. Han har blant annet lang erfaring fra Schibsted og datterselskapene FINN.no, Aftonbladet i Stockholm, VG og Aftenposten.
 
Kjetil har hatt ulike roller fra flere sider av bordet deriblant strategisk kundesjef, produktsjef og markedssjef. Han brenner for digital markedsføring. Hos oss jobber han som prosjektleder for søkemotoroptimalisering (SEO), med offentlige anbud og som salgsstøtte for salgsavdelingen. På fritiden er han glad i sport og aktivitet, er trener i en idrettsklubb, er over snittet glad i musikk og elsker å reise langt hjemmefra.

Andreas jobber som medierådgiver hos oss og har ansvar for å planlegge og gjennomføre medieplaner. Han er opptatt av å få medier til å fungere sammen på beste mulige måte, slik at det blir en rød tråd i markedsføringen. Andreas kjennetegnes ved at han har et sterkt engasjement for kundene sine og ikke gir seg før løsningen er bra.
 
20 år i bransjen har gitt Andreas et bredt kontaktnett. Før han kom til Enklere Valg jobbet han 10 år i P4, og kunder som ønsker å ha radio i mediemiksen kan trygt bruke Andreas som rådgiver.
 
Andreas bor i Oslo sammen med kone og 2 barn og bruker det meste av fritiden sammen med dem

Simen er medierådgiver hos Enklere Valg og har jobbet med salg og markedsføring hele livet. Han har tidligere erfaring som selger og salgssjef for Get, samt 5 år som rådgiver for radiokanalene P4 og P5.
 
Hans erfaring strekker seg fra lokale til kunder til noen av Norges største annonsører, med et bredt kontaktnett.På fritiden er han glad i å reise og besøke steder som du ikke finner i Ving sin vinterkatalog. Han har familie med samboer og to barn, som han gjerne også drar til steder du finner i Ving sin vinterkatalog.
 
Ellers er han glad i å være ute, sykle, gå på ski og se på fotball.

Jarle Andreas er en positiv type, med mye energi og godt humør. Han har en bachelorgrad i markedsføring fra Høyskolen Kristiania, og har også bakgrunn fra journalistikk- og skribentvirksomhet. Han er glad i kreative og nyskapende løsninger, og trives godt med en hektisk og utfordrende arbeidshverdag. Fritiden tilbringer han med sin flotte samboer, og de er glad i god mat og eksotiske reiser så langt lommeboken rekker. Ellers både ser og spiller han mye fotball.

© 2018 Mediebyrået Enklere Valg ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg