Møt vår nye spesialist innen online video og lyd, Nina Birkeland

forfatter

Kategori: Rådgiving

Sist endret: 1. oktober 2020

ansatte i enklere valg
forfatter

Sist endret: 1. oktober 2020

Mediebyrået Enklere Valg ønsker stolt velkommen til vår nye kollega, Nina Birkeland. Nina vil jobbe som strategisk kundedirektør hos oss. Her kommer en kort introduksjon på hvem Nina er, og hva hun skal fokusere på i Enklere Valg.

Nina Birkenland

Kan du fortelle litt om dine tidligere erfaringer?

Jeg har en mastergrad i Marketing communications management fra Copenhagen Business School. Etter endt master jobbet jeg først ett år med salg, før jeg startet som Video & audiorådgiver i Carat. Jeg har i hovedsak jobbet med levende bilder og lyd i nesten 5 år, og er med andre ord spesialist på dette området.

Hvordan synes du bransjen har endret seg de siste 5 årene, og hva er de største utfordringene?

Jeg synes det er veldig spennende med ny teknologi og derav nye medievaner. Jeg elsker å lære nye ting så derfor synes jeg det er fantastisk å jobbe i en bransje i stadig utvikling hvor arbeidsoppgavene har endret seg mye de siste 5 årene og hvor det er viktigere enn noen gang å holde seg oppdatert.

Jeg mener at mange aktører har et stort forbedringspotensial når det kommer til materiell og innhold. Vi må ha mer fokus på rett materiell til rett kanal og til rett målgruppe. Ellers er jeg redd vi kaster en del reklamekroner rett ut av vinduet.

Hvorfor begynte du i Enklere Valg?

Etter flere år i et av Norges største mediebyråer var jeg klar for å både utfordre og utvikle meg enda mere. Jeg opplever Enklere Valg som et byrå i sterk utvikling som i tillegg til å ville utfordre de beste i bransjen på kunnskap, også er opptatt av en bra arbeidskultur. Dette synes jeg var spennende å få være med på å videreutvikle og sette mitt preg på.

Hva skal du jobbe med i Enklere Valg?

Som strategisk kundedirektør i Enklere Valg skal jeg bygge gode kunderelasjoner, hjelpe våre kunder med å forstå hva som fungerer best og hvorfor, og sette dette ut i livet. I tillegg kommer jeg til å ha et spesielt ansvar for å forsterke kunnskapen om video her på huset. Etter 5 år i Norges største mediebyrå sitter jeg på mye innsikt som både Enklere Valg, og ikke minst kundene våre skal få glede av.

Hvorfor ansatte vi akkurat Nina som strategisk kundedirektør?

Roger Rosbach, daglig leder i Mediebyrået Enklere Valg, forteller at vi de siste årene har jobbet spesielt hardt mot å oppnå høy kompetanse innen radio og digital annonsering. Dette har resultert i en svært høy anerkjennelse fra Google og en sterk tilvekst av fornøyde radiokunder. De raske skiftene i medievanene har nå ført til at digital annonsering på en eller annen måte omfatter levende bilder og derfor var det helt nødvendig å skaffe Enklere Valg like god kunnskap på dette området.

Det er trygt å si at vi fant en av de vi mener er best i landet på lineær og digital TV, og vårt definitive førstevalg. Resultatene Nina skapte i Carat for flere av landets ledende merkevarer, viser at hun har stor kunnskap og forståelse for både spredning og innhold. Hun vet kort og godt hva som skal til for å lykkes og kommer utvilsomt til å bli en stor støttespiller for resten av byrået vårt.

Nina er i tillegg en sprudlende glad bergenser som vil skli rett inn i vårt energiske arbeidsmiljø.

Så blant mange tøffe beslutninger, var ansettelsen av Nina Birkeland et Enklere Valg!