Blogg

Mediebyrået Enklere Valg»Blogg

Media blogg

Møt vår nye spesialist innen online video og lyd, Nina Birkeland

Møt vår nye spesialist innen online video og lyd, Nina Birkeland

6. september 2019

Mediebyrået Enklere Valg ønsker stolt velkommen til vår nye kollega, Nina Birkeland. Nina vil jobbe som strategisk kundedirektør hos oss. Her kommer en kort introduksjon på hvem Nina er, og hva hun skal fokusere på i Enklere Valg. Kan du fortelle litt om dine tidligere erfaringer? Jeg har en mastergrad i Marketing communications management fra Copenhagen Business School. Etter en...Les mer »
Alt om Maksimer konverteringsverdien-budgivningen i Google Ads

Alt om Maksimer konverteringsverdien-budgivningen i Google Ads

31. august 2019

I august 2019 begynte budstrategien Maksimer konverteringsverdien å rulle ut i søkekampanjer på Google Ads. Det essensielle med denne budstrategien er at den ser på verdien av konverteringene, og prøver å få høyest mulig omsetning per annonsekrone. Dette har lenge vært et hull i Google sine budstrategi-muligheter, og denne lanseringen er en gledelig nyhet for alle som driver nettbutikk m...Les mer »
Betydningen av strukturert data for SEO

Betydningen av strukturert data for SEO

24. juni 2019

Mindre enn en tredjedel av alle nettsteder benytter seg av strukturert data. Det vil si at millioner av nettsteder går glipp av en rekke fordeler som du kan få ved å bruke strukturert data i søkemotoroptimalisering (SEO). Det er en tankevekker. Hva er strukturert data? For å forstå hvorfor strukturert data er såpass viktig for webutvikling er det aller først helt essensielt at du h...Les mer »
Kundecase: Beste vinter noensinne med Google Ads

Kundecase: Beste vinter noensinne med Google Ads

7. juni 2019

Daglig leder, Oslo Bad og Renovering: Petter Stoltenberg Hildal Enklere valg er en kunnskapsrik gjeng som har vært løsningsorienterte, effektive og serviceinnstilte fra første kontakt. De har gitt resultater lang over forventning. Svært fornøyd! - Oslo Bad og Renovering. Daglig leder, Petter Stoltenberg Hildal Bakgrunn Oslo Bad og Renovering er en nisjebedrift med spesialiserin...Les mer »
5 tips for annonsering på Facebook

5 tips for annonsering på Facebook

31. mai 2019

I dag er Facebook det mest populære sosiale mediet i Norge, og hele 83% av Norges befolkning har en profil. 84% av disse bruker Facebook hver eneste dag, og det vil si at du potensielt kan nå nesten alle i hele Norge ved å annonsere på Facebook. Det gjør det til en svært lønnsom kanal som alle bedrifter bør vurdere i sin markedsføring. Facebook-annonser er ganske enkelt forklart “betal...Les mer »
Google Marketing Live 2019

Google Marketing Live 2019

21. mai 2019

Google Marketing Live 2019 har nettopp gått av stabelen i San Francisco, USA. Det er alltid knyttet stor spenning til hvilke nye funksjoner Google vil lansere, og hvordan Google jobber for å bidra til at annonsører og bedrifter kan få bedre og større verdi av Google sine ulike produkter. I år hadde vi dessverre ikke tid til å reise dit selv, men vi satt selvfølgelig å fulgte med live her...Les mer »
Treg nettside påvirker forbrukernes betalingsvillighet

Treg nettside påvirker forbrukernes betalingsvillighet

27. februar 2019

Vi har vel alle trykket oss inn på en nettside, og etter å ha ventet i det som føles ut som en evighet så trykker vi oss ut igjen fordi vi ikke orker eller har tid til å vente på at siden skal lastes ferdig? I dagens digitale samfunn er vi utålmodige, vi ønsker at alt skal gå raskt, og vi vil helst ha svar på det vi ønsker så raskt som mulig. En ny undersøkelse gjennomført av Un...Les mer »
Øk salget med 50% - bruk Google responsive bannerannonser

Øk salget med 50% - bruk Google responsive bannerannonser

14. februar 2019

Høsten 2018 lanserte Google responsive bannerannonser, og de har nå erstattet de gamle responsive annonsene som standard annonsetype i displaynettverket. De nye annonsene skal bidra til at annonsører sparer verdifull tid ved å la Google automatisk teste ulike kombinasjoner av elementer, og deretter vise de kombinasjonene som presterer best. Hvordan fungerer responsive bannerannonser? Google ...Les mer »
Hvordan kan byggebransjen bruke Google Ads?

Hvordan kan byggebransjen bruke Google Ads?

31. oktober 2018

Fredag 26.oktober inviterte vi byggebransjen på et seminar sammen med Google Norge.  I mai var vi så heldige at vi ble plukket ut til å bli en del av Google sitt Premier Google Partners Connect Program. Vi er en av tre Premier Google Partnere i Norge som har fått denne muligheten, og dette en solid anerkjennelse og klapp på skulderen for vår Performance Marketing-avdeling. Dette er et ...Les mer »
Når oppdaterte du nettsiden din sist?

Når oppdaterte du nettsiden din sist?

7. august 2018

Dersom du ikke har oppdatert nettsiden din på en stund, kan det ha store konsekvenser for salget både på nett og i fysisk butikk.  Et område hvor det er utrolig viktig med en rask, oppdatert og godt fungerende nettside er netthandel. Netthandel øker for hver dag som går. Det ble handlet varer på internett for over 21 milliarder kroner i 2017, en vekst på 13,5 prosent fra året før. I...Les mer »

Jeg ønsker å bli kontaktet

Enklere Valg Foundation

Selv en dråpe gjør havet større. I Enklere Valg er vi heldige som får lov til å gi litt av
våre ressurser for å gjøre morgendagen bedre for noen andre.

© 2018 Mediebyrået Enklere Valg ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg