Blogg

Mediebyrået Enklere Valg»Blogg

Media blogg

Slik lykkes du med bedriftsprofil på Instagram

Slik lykkes du med bedriftsprofil på Instagram

18. august 2020

Instagram fortsetter å vokse som markedsføringsplattform. Ifølge Instagram er det mer enn 500 millioner aktive på appen hver dag, og 80% av disse følger minst én bedrift. Å bruke den sosiale kanalen riktig vil kunne bidra til å synliggjøre og skape større engasjement rundt din bedrift. Men hvordan bør du gå fram? Vi gir deg våre beste tips til hvordan du kan være mer tilstede og gj...Les mer »
5 viktige strategier for annonsering på nett

5 viktige strategier for annonsering på nett

3. august 2020

Betalt annonsering kan være en effektiv måte å øke trafikken til din bedrifts nettside. Hvilke kanaler du bør annonsere i avhenger av hvem kundene dine er, hvilket marked du er i og hvilke typer produkter eller tjenester du tilbyr. Vi har laget en liste over de 5 strategiene vi mener er viktigst for å lykkes med en kostnadseffektiv og resultatrettet annonsering på nett. 1. Nettsiden din...Les mer »
Brukeres sideopplevelse vil snart påvirke din synlighet i Google søk

Brukeres sideopplevelse vil snart påvirke din synlighet i Google søk

15. juni 2020

Alle som driver en hjemmeside vet hvor viktig det er å rangere høyt på Google. Den offisielle bloggen for Google Webmasters har nylig annonsert at Google vil endre sin måte å rangere nettsteder på, noe som vil berøre alle med en nettside. Med en ny rangeringsalgoritme, vil brukernes sideopplevelse nå bli tatt med i vurderingen. Mens gode sideopplevelser gir brukere mulighet til å få ...Les mer »
5 viktige trender rundt SEO du bør vite om

5 viktige trender rundt SEO du bør vite om

5. juni 2020

SEO, eller søkemotoroptimalisering, handler om å tilrettelegge for at en nettside rangerer høyere i søkemotorer. Det finnes flere råd som bidrar til å øke synligheten, men noen er viktigere andre. Vi har laget en oversikt over 5 trender som er viktig å vite om SEO, og som hjelper deg å rangere høyere i søkemotorene. Sørg for å ha gode titler, overskrifter, bildetekster og metabesk...Les mer »
Vi tror radiosommeren 2020 blir all time high!

Vi tror radiosommeren 2020 blir all time high!

1. juni 2020

Årets sommerferie vil for mange av oss bli annerledes enn tidligere år. På grunn av innførte reiserestriksjoner, er det nå langt flere nordmenn som planlegger for en ferie i Norge. Med bilferie, mer tid på hytta og flere dager hjemme, følger også mer bruk av radiomediet. Vi mener det er gode grunner til at radio bør være et av mediene annonsører gjør lurt i å satse på i sommer. ...Les mer »
5 tips for markedsføring i utfordrende tider

5 tips for markedsføring i utfordrende tider

17. april 2020

Selv om verden rundt oss ser annerledes ut enn for bare noen få uker siden, vil vi i Mediebyrået Enklere Valg fortsette å gjøre det vi kan for å veilede våre kunder i riktig retning. Ingen vet hvor lenge vi skal leve i unntakstilstand, så i tillegg til raske grep tilpasset dag-for-dag, er det også behov for å ha tanker som kan være både strategiske og mere langsiktige. Det er viktig...Les mer »
Møt vår nye spesialist innen online video og lyd, Nina Birkeland

Møt vår nye spesialist innen online video og lyd, Nina Birkeland

6. september 2019

Mediebyrået Enklere Valg ønsker stolt velkommen til vår nye kollega, Nina Birkeland. Nina vil jobbe som strategisk kundedirektør hos oss. Her kommer en kort introduksjon på hvem Nina er, og hva hun skal fokusere på i Enklere Valg. Kan du fortelle litt om dine tidligere erfaringer? Jeg har en mastergrad i Marketing communications management fra Copenhagen Business School. Etter en...Les mer »
Alt om Maksimer konverteringsverdien-budgivningen i Google Ads

Alt om Maksimer konverteringsverdien-budgivningen i Google Ads

31. august 2019

I august 2019 begynte budstrategien Maksimer konverteringsverdien å rulle ut i søkekampanjer på Google Ads. Det essensielle med denne budstrategien er at den ser på verdien av konverteringene, og prøver å få høyest mulig omsetning per annonsekrone. Dette har lenge vært et hull i Google sine budstrategi-muligheter, og denne lanseringen er en gledelig nyhet for alle som driver nettbutikk m...Les mer »
Betydningen av strukturert data for SEO

Betydningen av strukturert data for SEO

24. juni 2019

Mindre enn en tredjedel av alle nettsteder benytter seg av strukturert data. Det vil si at millioner av nettsteder går glipp av en rekke fordeler som du kan få ved å bruke strukturert data i søkemotoroptimalisering (SEO). Det er en tankevekker. Hva er strukturert data? For å forstå hvorfor strukturert data er såpass viktig for webutvikling er det aller først helt essensielt at du h...Les mer »
Kundecase: Beste vinter noensinne med Google Ads

Kundecase: Beste vinter noensinne med Google Ads

7. juni 2019

Daglig leder, Oslo Bad og Renovering: Petter Stoltenberg Hildal Enklere valg er en kunnskapsrik gjeng som har vært løsningsorienterte, effektive og serviceinnstilte fra første kontakt. De har gitt resultater lang over forventning. Svært fornøyd! - Oslo Bad og Renovering. Daglig leder, Petter Stoltenberg Hildal Bakgrunn Oslo Bad og Renovering er en nisjebedrift med spesialiserin...Les mer »

Jeg ønsker å bli kontaktet

Enklere Valg Foundation

Selv en dråpe gjør havet større. I Enklere Valg er vi heldige som får lov til å gi litt av
våre ressurser for å gjøre morgendagen bedre for noen andre.

© 2018 Mediebyrået Enklere Valg ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg