Content Marketing

Content Marketing er i vinden

Gjennom åpenhet og kvalitetsrikt innhold, handler Content Marketing om å underholde og inspirere besøkende med Facebook, blogg og nettsider.

 

Last ned vår Content marketing e-bok og få tips og råd

Tracking og analyse

Tracking og analyse krever god kunnskap og lang erfaring. Vi i Enklere Valg har noen av markedets klokeste hoder på begge felter, med lang erfaring fra flere ulike bransjer. Dette gjør at vi i Enklere Valg besitter en dyptgående forståelse for de ulike mekanismene som til sammen gjør content marketing effektivt og verdifullt.

Mål, strategi og plan

For å kunne optimalisere og effektivisere verdien av content marketing må en vite hvor en er, og hvor en har tenkt seg. Hos Enklere Valg kan du få utviklet en presis strategi og plan, og dermed sette fastsette konkrete rammevilkår for å nå de ønskede mål ved innholdsmarkedsføringen.

Distribusjon

Vi i Enklere Valg jobber til daglig tett på de fleste av landets mediekanaler. Vi besitter nødvendig fagkunnskap og bransjeforståelse knyttet til distribusjon av content marketing, og vil til enhver tid gjøre vårt ytterste for å sikre kunden best mulig kvalitet og måloppnåelse ved valg av plattform(er).

I en digital verden som stadig er i vekst, vil vi bli mer eksponert for markedsføring av alle typer. Content Marketing har fått stor framgang, først og fremst fordi medie- og reklameverdenen har tatt fullstendig av.

Hva er målet med Content Marketing?

De unge er de mest ivrige brukerne av de nye mediene, og de eldre sverger mest til de tradisjonelle, mens middelaldrende befinner seg et sted midt mellom. Samspillet mellom tradisjonelle og sosiale medier er det virkelig store informasjonsspredningen og mobiliseringspotensialet.

Åpenhet skaper også tillit i en tidlig fase, noe som er avgjørende for å skape et godt samarbeid, lønnsomme og langsiktige relasjoner.

Enklere Valg bruker Content Marketing gjennom artikler, blogginnlegg, sosiale medier og nettsider for deres bedrift. Innholdet bærer ikke preg av salg, selv om det til slutt er hensikten med aktiviteten

Er det lønnsomt med Content Marketing?

Er du en mellomstor bedrift som stadig er på jakt etter flere kunder, og som har en lite oppdatert Facebook- og hjemmeside, er du ikke alene om det. Å holde oss oppdatert i sosiale medier, krever at vi har tid og forståelse til hvordan vi bruker sosiale medier på en lønnsom og effektiv måte. Når lite aktivitet i kombinasjon av manglende kunnskap på fagområdet, ikke har noen effekt, er det lett å gi opp.

Derfor kan det være svært lønnsomt med Content Marketing i form av artikler og bloginnlegg på firmaets nettsider. Dette vil skape oppmerksomhet og synlighet i sosiale kanaler, som er avgjørende for å skaffe seg flere kunder.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Enklere Valg Foundation

Selv en dråpe gjør havet større. I Enklere Valg er vi heldige som får lov til å gi litt av våre ressurser for å gjøre morgendagen bedre for noen andre.