Bli med på laget i et av Norges fremste fagmiljøer innen Google-annonsering


Type:

Google-spesialist

Periode:

Fast - Snarest

Dine kvalifikatjoner

Søknadsfrist:

Er du rå på Google-annonsering? Vi ser etter en Google-spesialist til vårt dyktige team

Som Google-ekspert hos Enklere Valg vil du inngå i et team på fire dedikerte Google-eksperter. Du vil bli en viktig del av vår Performance Marketing-avdeling, og jobbe tett sammen med våre rådgivere. Som ekspert hos MEV vil du være opptatt av å levere vekst og gode resultater for noen av våre største kunder. Du vil ha ansvaret for egen kundeportefølje, og jobben består i å sørge for at disse kundene bruker Google-produktene optimalt, på samme måte som andre eksperter hos oss har ansvaret for at de bruker Facebook, TV, radio osv. best mulig. Ønsker du reell påvirkning på kundens resultater fremfor kun å optimalisere klikkpriser, er dette drømmejobben for deg. Som ekspert hos oss vil du være med på å forme din egen rolle, da vi tror det er slik du får ut ditt beste.

MEV er ett av 16 byråer i Norge som er utnevnt som Premier Google Partner, og dette gjør at vi kan tilby tettere oppfølging fra Google og bedre opplæring enn de fleste andre byråer i Norge. Du vil f.eks. få muligheten til å bli med på Googles Digital Champion-program, som kun er tilgjengelig for utvalgte ansatte i byråer som er Premier Partner. Her vil du få grundig opplæring av Googles egne fageksperter, og få ansvaret for å videreformidle denne kunnskapen internt i Enklere Valg. Som Premier Partner får vi også tidligere tilgang på nye produkter og oppdateringer fra Google enn andre byråer, og vi er ofte med å teste ut beta-produkter sammen med Google.

I Enklere Valg brenner vi for å skape verdi for kundene våre, og kunnskap og trivsel mener vi er nøkkelen for å få til det. Vi skal være de dyktigste i bransjen, derfor bruker vi også mye av arbeidstiden vår på å utvikle oss. Vi er ærlige, nysgjerrige og vitebegjærlige, og vet at det å feile er en nødvendig del av prosessen. Prøving og feiling er ofte det som flytter kundene våre fremover. Det som driver oss, er å se at vi utgjør en forskjell for kundene våre: Ikke kun i form av lavere CPM og klikkpriser, men at vi har vært med å løfte kundens resultater.

Som ansatt i Enklere Valg blir du del av en nysgjerrig, sosial og ambisiøs gjeng. Vi har det gøy sammen, både faglig og sosialt. Til tider har vi mye å gjøre og vi liker at det er litt trøkk. Samtidig vet vi at det er viktig å ha en god balanse mellom jobb og fritid for å kunne trives og prestere optimalt over lengre tid.

Dette er en gyllen mulighet for deg som allerede kan en del om Google Ads, og som ønsker å ta kunnskapen din til neste nivå. Oppstart er etter nærmere avtale.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Noen års erfaring med Google Ads, gjerne fra byrå
  • Relevant (høyere) utdanning innen markedsføring, business eller IT 
  • Nysgjerrig og ambisiøs
  • Utviklingsorientert og konkurransedrevet

Vi tilbyr:

  • Meget dyktige kolleger og et bra sted å utvikle seg videre
  • Stabilt arbeidsmiljø med lite utskiftninger av kolleger
  • Konkurransedyktig lønn
  • Lunsj servert av vår egen kokk
  • Sosialt og inkluderende miljø
  • God work/life balance

Søk stillingen