Kontakt

Mediebyrået Enklere Valg»Kontakt

Kontakt oss

Ansatte hos Mediebyrået Enklere Valg

Andreas Høyer

Andreas Høyer

1. oktober 2017

Salgssjef+47 918 45 945andreas@enklerevalg.no

Andreas Høyer

Salgssjef

Andreas jobber som medierådgiver hos oss og har ansvar for å planlegge og gjennomføre medieplaner. Han er opptatt av å få medier til å fungere sammen på beste mulige måte, slik at det blir en rød tråd i markedsføringen. Andreas kjennetegnes ved at han har et sterkt engasjement for kundene sine og ikke gir seg før løsningen er bra.

20 år i bransjen har gitt Andreas et bredt kontaktnett. Før han kom til Enklere Valg jobbet han 10 år i P4, og kunder som ønsker å ha radio i mediemiksen kan trygt bruke Andreas som rådgiver.

Andreas bor i Oslo sammen med kone og 2 barn og bruker det meste av fritiden sammen med dem

Nina Birkeland

Nina Birkeland

1. oktober 2017

Strategisk kundesjef+47 975 91 935nina@enklerevalg.no

Nina Birkeland

Strategisk kundesjef

Nina begynte hos oss høsten 2019 og har siden det jobbet med å løfte forskjellige kunder til nye høyder. Med sin kunnskap og erfaring har hun også bidratt til nye kunder hos Enklere Valg.  Nina er ekstremt opptatt av at det er en plan med alt man gjør, så det kommer ofte mange smarte/vanskelige/nyttige spørsmål fra denne kanten.  Nina har 5 års erfaring i bransjen fra Norges største mediebyrå, Carat. Hun har også en master fra CBS i merkevarebygging og markedskommunikasjonsledelse. Nina er opptatt av faglig utvikling og setter stor pris på effektivt samarbeid hvor man drar nytte av hverandres sterke sider. Nina elsker faglige diskusjoner og slår gjerne av en prat når som helst. Fritiden går til trening, sosiale aktiviteter med venner, binging og så mye reising som mulig.

Simen Riisa

Simen Riisa

1. oktober 2017

Medierådgiver+47 400 594 71simen.riisa@enklerevalg.no

Simen Riisa

Medierådgiver

Simen er medierådgiver hos Enklere Valg og har jobbet med salg og markedsføring hele livet. Han har tidligere erfaring som selger og salgssjef for Get, samt 5 år som rådgiver for radiokanalene P4 og P5.

Hans erfaring strekker seg fra lokale til kunder til noen av Norges største annonsører, med et bredt kontaktnett.På fritiden er han glad i å reise og besøke steder som du ikke finner i Ving sin vinterkatalog. Han har familie med samboer og to barn, som han gjerne også drar til steder du finner i Ving sin vinterkatalog.

Ellers er han glad i å være ute, sykle, gå på ski og se på fotball.

Frode Toftøy-Andersen

Frode Toftøy-Andersen

13. oktober 2017

Salgskonsulent+47 400 59 478frode@enklerevalg.no

Frode Toftøy-Andersen

Salgskonsulent
Frode jobber som selger hos oss. Dette innebærer at han kontakter nye kundeprospekter, og følger opp kundene med veiledning, rapportering og informasjon. Som selger har han også ansvar for å følge opp påbegynte prosjekter, og rådføre seg med de andre avdelingene på huset.

Han har 3 års utdanning fra Norges Markedshøyskole (nå BI), og har jobbet med salg og markedsføring i en årrekke. Frode bor sentralt i Oslo med sin samboer, og liker spesielt godt å reise på turer til utlandet eller hytta på Sørlandet. Biljard, fiske, natur og opplevelser er høyt prioritert på fritiden.

 

Anne Helene Hyggen

Anne Helene Hyggen

15. oktober 2017

Administrasjon og Økonomi+47 400 59 473ah@enklerevalg.no

Anne Helene Hyggen

Administrasjon og Økonomi

Vegard Rake

Vegard Rake

15. oktober 2017

Head of Performance Marketing+47 484 11 000vegard@enklerevalg.no

Vegard Rake

Head of Performance Marketing

Vegard har jobbet med markedsføring på internett i over 15 år, og har mange års erfaring innen Performance Marketing som f.eks. søkemotorannonsering og programmatisk annonsekjøp. Siden 2015 har han vært ansvarlig for våre produkter og tjenester innenfor dette området, og han kom da fra liknende stilling i et annet byrå. Vegard er utdannet sivilmarkedsfører fra BI/NMH.
Om sommeren er Vegard gjerne ved sjøen når han ikke jobber, aller helst om bord i en seilbåt eller ved sommerhuset i Strømstad. Om vinteren tar han med seg langrennsskiene til hytta på Rena, eller prøver seg i en eller annen alpinbakke i inn-/utland. Ellers er han over gjennomsnittlig interessert i musikk, og har de siste årene vært fast inventar på diverse musikkfestivaler.

Jarle Moen Heiskel

Jarle Moen Heiskel

16. oktober 2017

Performance Marketing Manager+47 950 01 220jarle.heiskel@enklerevalg.no

Jarle Moen Heiskel

Performance Marketing Manager

Jarle studerte markedsføring ved University of Sussex i Brighton og begynte hos oss høsten 2017. Han jobber på vår Performance Marketing avdeling med alt som har med Google Ads å gjøre. Jarle er interessert i mulighetene digital markedsføring tilbyr, og liker å prøve nye løsninger for å oppnå bedre resultater.

Fritiden går ofte med til å se på film, eller dra på ulike kulturopplevelser. En gang i blant får han også spilt litt golf eller tatt en tur på treningssenteret.

Karoline Hjelmeland

Karoline Hjelmeland

17. oktober 2017

Performance Marketing Spesialist +47 936 35 742 karoline@enklerevalg.no

Karoline Hjelmeland

Performance Marketing Spesialist

Karoline har en mastergrad i Internasjonal business og markedsføring fra NTNU og startet hos oss i juni 2019. Hun jobber på vår Performance Marketing avdelingen hvor hun spesialiserer seg innen Google Ads. Hun brenner for digital markedsføring og skal kontinuerlig holde seg oppdatert på nye og bedre optimaliseringsløsninger i Google Ads.
Karoline har en lang erfaring innenfor salg og har tidligere jobbet med ecommerce. Fritiden går til å se på serie, trene og være mest mulig sosial.

Stine Marie Kaniewski

Stine Marie Kaniewski

18. oktober 2017

Performance Marketing Manager+4793412507stine@enklerevalg.no

Stine Marie Kaniewski

Performance Marketing Manager

Stine har en bachelor i Digital Markedsføring fra Westerdals Oslo ACT, og startet å jobbe hos Enklere valg i oktober 2018. Hun jobber i vår Performance Marketing avdeling, og har ansvar for Facebook ads og annonsering i andre sosiale medier. Stine har alltid vært interessert i det digitale, og interessen for sosiale medier og markedsføring kom når hun over flere år drev en av Norges største blogger innen neglelakk. På fritiden liker hun å tilbringe tid på hytta i Gudbrandsdalen, og drar gjerne på en konsert i ny og ne. Stine er over gjennomsnittlig interessert i hunder, og tilbringer ofte helgene på hundestevner med hundene sine.

 

 

Anton Friberg

Anton Friberg

19. oktober 2017

Head of Tech+47 413 63 689anton@enklerevalg.no

Anton Friberg

Head of Tech

Anton er utdannet webutvikler fra grunnen, og jobber i dag som Head of Tech. Han har bred kompetanse innenfor alle de ulike nivåene i produksjonen, som bidrar til å skaper et kvalitetsrikt og godt produkt.
På fritiden spiller han innebandy, og så mye golf som han får til på sommerstid. Ellers er Anton veldig sportsinteressert, og han ser mye fotball i helgene.

Cornelius Johnsson

Cornelius Johnsson

20. oktober 2017

Senior webutvikler+46 735 46 98 93cornelius@enklerevalg.no

Cornelius Johnsson

Senior webutvikler

Sara Eknander

Sara Eknander

30. oktober 2017

Front end utviklersara@enklerevalg.no

Sara Eknander

Front end utvikler
David Denetz

David Denetz

30. oktober 2017

Senior designer+46 709 25 19 84david@enklerevalg.no

David Denetz

Senior designer

David er en allsidig og glad designer, som alltid forsøker å holde seg oppdatert og belest. Etter mange år i bransjen, har han en utmerket portofolio med mange unike og glade kunder. Bortsett fra å glemme og gre seg før fotografering, forsøker han å se seg rundt i verden, samle på gamle tv-spill og male.

Magnus Smogeli

Magnus Smogeli

1. november 2017

Interaksjonsdesigner+47 400 99 444magnus@enklerevalg.no

Magnus Smogeli

Interaksjonsdesigner

Roger Rosbach

Roger Rosbach

1. november 2017

Daglig Leder+47 901 45 876roger@enklerevalg.no

Roger Rosbach

Daglig Leder

Rogert startet Mediabyrået, våren 2009 og grunnla Mediebyrået Enklere Valg AS sommeren 2011. Rogers fokusområder er faglig kvalitet, passion og kundefokus. Han er også opptatt av langsiktige relasjoner og ikke kortsiktige avtaler når han sitter ved forhandlingsbordet.

Dado Danso

Dado Danso

16. oktober 2018

Kokk

Dado Danso

Kokk

Kontakt Mediebyrået Enklere Valg

Mediebyrået Enklere Valg AS (tidl. Mediabyrået AS) ble opprettet i 2005. Siden den gang har vi vært gjennom en enorm utvikling, noe som er helt nødvendig skal man overleve i denne bransjen. Fra i all hovedsak å forhandle med tilbydere innen lokalavis, katalog og enkle nettsider, kan vi i dag kalle oss et fullservice mediebyrå med kunden i fokus.

Vi er strategisk plassert på Kolbotn. Her har vi store, fine lokaler med gode parkeringsmuligheter. Hos oss skal du, uansett hvem du er, alltid føle deg velkommen!

Vår styrke ligger i de ansatte. Vi er i dag 9 ansatte med spisskompetanse innen følgende fagfelt: Rådgivning, forhandling, produksjon, tekst/content, tracking og analyse.

«Vi skal skape merverdi for kundene våre ved å jobbe transparent og ha det gøy underveis»

Hos oss er åpenhet viktig. Vi skal aldri påta oss oppgaver vi ikke vet om vi kan fullføre og tallene vi legger frem skal alltid stemme med analysen. Vi skal ikke tro, vi skal vite! Ved å ha en flat struktur og et unikt miljø har vi korte kommunikasjonslinjer og kan snu oss fort når en kunde trenger det.
Vi skal være interessert i kundene våre, fremfor å være interessante. Noe som betyr at vi skal løse kundens behov, og ikke snakke store ord ingen forstår. Vi skal ha det gøy på jobb – fordi vi elsker det vi driver med og fordi suksess er gøy!

Andreas Høyer

Andreas Høyer

1. oktober 2017

Salgssjef+47 918 45 945andreas@enklerevalg.no

Andreas Høyer

Salgssjef

Andreas jobber som medierådgiver hos oss og har ansvar for å planlegge og gjennomføre medieplaner. Han er opptatt av å få medier til å fungere sammen på beste mulige måte, slik at det blir en rød tråd i markedsføringen. Andreas kjennetegnes ved at han har et sterkt engasjement for kundene sine og ikke gir seg før løsningen er bra.

20 år i bransjen har gitt Andreas et bredt kontaktnett. Før han kom til Enklere Valg jobbet han 10 år i P4, og kunder som ønsker å ha radio i mediemiksen kan trygt bruke Andreas som rådgiver.

Andreas bor i Oslo sammen med kone og 2 barn og bruker det meste av fritiden sammen med dem

Nina Birkeland

Nina Birkeland

1. oktober 2017

Strategisk kundesjef+47 975 91 935nina@enklerevalg.no

Nina Birkeland

Strategisk kundesjef

Nina begynte hos oss høsten 2019 og har siden det jobbet med å løfte forskjellige kunder til nye høyder. Med sin kunnskap og erfaring har hun også bidratt til nye kunder hos Enklere Valg.  Nina er ekstremt opptatt av at det er en plan med alt man gjør, så det kommer ofte mange smarte/vanskelige/nyttige spørsmål fra denne kanten.  Nina har 5 års erfaring i bransjen fra Norges største mediebyrå, Carat. Hun har også en master fra CBS i merkevarebygging og markedskommunikasjonsledelse. Nina er opptatt av faglig utvikling og setter stor pris på effektivt samarbeid hvor man drar nytte av hverandres sterke sider. Nina elsker faglige diskusjoner og slår gjerne av en prat når som helst. Fritiden går til trening, sosiale aktiviteter med venner, binging og så mye reising som mulig.

Simen Riisa

Simen Riisa

1. oktober 2017

Medierådgiver+47 400 594 71simen.riisa@enklerevalg.no

Simen Riisa

Medierådgiver

Simen er medierådgiver hos Enklere Valg og har jobbet med salg og markedsføring hele livet. Han har tidligere erfaring som selger og salgssjef for Get, samt 5 år som rådgiver for radiokanalene P4 og P5.

Hans erfaring strekker seg fra lokale til kunder til noen av Norges største annonsører, med et bredt kontaktnett.På fritiden er han glad i å reise og besøke steder som du ikke finner i Ving sin vinterkatalog. Han har familie med samboer og to barn, som han gjerne også drar til steder du finner i Ving sin vinterkatalog.

Ellers er han glad i å være ute, sykle, gå på ski og se på fotball.

Frode Toftøy-Andersen

Frode Toftøy-Andersen

13. oktober 2017

Salgskonsulent+47 400 59 478frode@enklerevalg.no

Frode Toftøy-Andersen

Salgskonsulent
Frode jobber som selger hos oss. Dette innebærer at han kontakter nye kundeprospekter, og følger opp kundene med veiledning, rapportering og informasjon. Som selger har han også ansvar for å følge opp påbegynte prosjekter, og rådføre seg med de andre avdelingene på huset.

Han har 3 års utdanning fra Norges Markedshøyskole (nå BI), og har jobbet med salg og markedsføring i en årrekke. Frode bor sentralt i Oslo med sin samboer, og liker spesielt godt å reise på turer til utlandet eller hytta på Sørlandet. Biljard, fiske, natur og opplevelser er høyt prioritert på fritiden.

 

Anne Helene Hyggen

Anne Helene Hyggen

15. oktober 2017

Administrasjon og Økonomi+47 400 59 473ah@enklerevalg.no

Anne Helene Hyggen

Administrasjon og Økonomi

Vegard Rake

Vegard Rake

15. oktober 2017

Head of Performance Marketing+47 484 11 000vegard@enklerevalg.no

Vegard Rake

Head of Performance Marketing

Vegard har jobbet med markedsføring på internett i over 15 år, og har mange års erfaring innen Performance Marketing som f.eks. søkemotorannonsering og programmatisk annonsekjøp. Siden 2015 har han vært ansvarlig for våre produkter og tjenester innenfor dette området, og han kom da fra liknende stilling i et annet byrå. Vegard er utdannet sivilmarkedsfører fra BI/NMH.
Om sommeren er Vegard gjerne ved sjøen når han ikke jobber, aller helst om bord i en seilbåt eller ved sommerhuset i Strømstad. Om vinteren tar han med seg langrennsskiene til hytta på Rena, eller prøver seg i en eller annen alpinbakke i inn-/utland. Ellers er han over gjennomsnittlig interessert i musikk, og har de siste årene vært fast inventar på diverse musikkfestivaler.

Jarle Moen Heiskel

Jarle Moen Heiskel

16. oktober 2017

Performance Marketing Manager+47 950 01 220jarle.heiskel@enklerevalg.no

Jarle Moen Heiskel

Performance Marketing Manager

Jarle studerte markedsføring ved University of Sussex i Brighton og begynte hos oss høsten 2017. Han jobber på vår Performance Marketing avdeling med alt som har med Google Ads å gjøre. Jarle er interessert i mulighetene digital markedsføring tilbyr, og liker å prøve nye løsninger for å oppnå bedre resultater.

Fritiden går ofte med til å se på film, eller dra på ulike kulturopplevelser. En gang i blant får han også spilt litt golf eller tatt en tur på treningssenteret.

Karoline Hjelmeland

Karoline Hjelmeland

17. oktober 2017

Performance Marketing Spesialist +47 936 35 742 karoline@enklerevalg.no

Karoline Hjelmeland

Performance Marketing Spesialist

Karoline har en mastergrad i Internasjonal business og markedsføring fra NTNU og startet hos oss i juni 2019. Hun jobber på vår Performance Marketing avdelingen hvor hun spesialiserer seg innen Google Ads. Hun brenner for digital markedsføring og skal kontinuerlig holde seg oppdatert på nye og bedre optimaliseringsløsninger i Google Ads.
Karoline har en lang erfaring innenfor salg og har tidligere jobbet med ecommerce. Fritiden går til å se på serie, trene og være mest mulig sosial.

Stine Marie Kaniewski

Stine Marie Kaniewski

18. oktober 2017

Performance Marketing Manager+4793412507stine@enklerevalg.no

Stine Marie Kaniewski

Performance Marketing Manager

Stine har en bachelor i Digital Markedsføring fra Westerdals Oslo ACT, og startet å jobbe hos Enklere valg i oktober 2018. Hun jobber i vår Performance Marketing avdeling, og har ansvar for Facebook ads og annonsering i andre sosiale medier. Stine har alltid vært interessert i det digitale, og interessen for sosiale medier og markedsføring kom når hun over flere år drev en av Norges største blogger innen neglelakk. På fritiden liker hun å tilbringe tid på hytta i Gudbrandsdalen, og drar gjerne på en konsert i ny og ne. Stine er over gjennomsnittlig interessert i hunder, og tilbringer ofte helgene på hundestevner med hundene sine.

 

 

Anton Friberg

Anton Friberg

19. oktober 2017

Head of Tech+47 413 63 689anton@enklerevalg.no

Anton Friberg

Head of Tech

Anton er utdannet webutvikler fra grunnen, og jobber i dag som Head of Tech. Han har bred kompetanse innenfor alle de ulike nivåene i produksjonen, som bidrar til å skaper et kvalitetsrikt og godt produkt.
På fritiden spiller han innebandy, og så mye golf som han får til på sommerstid. Ellers er Anton veldig sportsinteressert, og han ser mye fotball i helgene.

Cornelius Johnsson

Cornelius Johnsson

20. oktober 2017

Senior webutvikler+46 735 46 98 93cornelius@enklerevalg.no

Cornelius Johnsson

Senior webutvikler

Sara Eknander

Sara Eknander

30. oktober 2017

Front end utviklersara@enklerevalg.no

Sara Eknander

Front end utvikler
David Denetz

David Denetz

30. oktober 2017

Senior designer+46 709 25 19 84david@enklerevalg.no

David Denetz

Senior designer

David er en allsidig og glad designer, som alltid forsøker å holde seg oppdatert og belest. Etter mange år i bransjen, har han en utmerket portofolio med mange unike og glade kunder. Bortsett fra å glemme og gre seg før fotografering, forsøker han å se seg rundt i verden, samle på gamle tv-spill og male.

Magnus Smogeli

Magnus Smogeli

1. november 2017

Interaksjonsdesigner+47 400 99 444magnus@enklerevalg.no

Magnus Smogeli

Interaksjonsdesigner

Roger Rosbach

Roger Rosbach

1. november 2017

Daglig Leder+47 901 45 876roger@enklerevalg.no

Roger Rosbach

Daglig Leder

Rogert startet Mediabyrået, våren 2009 og grunnla Mediebyrået Enklere Valg AS sommeren 2011. Rogers fokusområder er faglig kvalitet, passion og kundefokus. Han er også opptatt av langsiktige relasjoner og ikke kortsiktige avtaler når han sitter ved forhandlingsbordet.

Dado Danso

Dado Danso

16. oktober 2018

Kokk

Dado Danso

Kokk

Jeg ønsker å bli kontaktet

Enklere Valg Foundation

Selv en dråpe gjør havet større. I Enklere Valg er vi heldige som får lov til å gi litt av
våre ressurser for å gjøre morgendagen bedre for noen andre.

© 2018 Mediebyrået Enklere Valg ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg