Design & programmering


 

Ansatte

Anton Friberg

Head of Tech

Anton Friberg

Head of Tech

Anton har ansvar for å lede de ulike prosjektene på produksjonsavdelingen. Han har bred kompetanse innenfor alle de ulike nivåene i produksjonen, noe som bidrar til å skape et kvalitetsrikt og godt produkt.

Store deler av studieløpet har blitt brukt på programmering. Under videregående skole gikk han på Handel og administrasjon og hadde sitt eget selskap. Anton har også erfaring med drift av egne websider. Han har en utdannelse fra Tekniska Högskolen i Sverige innenfor Grafisk Design og Webutvikling.

Anton har erfaring fra flere byråer i Norge, og har også jobbet i et av Sveriges største bilfirmaer, Hedin Bil, med utvikling av digitalisering.

Anton vil beskrive seg selv som allsidig, fleksibel, tilpasningsdyktig og med ekstremt god arbeidsmoral. På fritiden liker han å spille golf og innebandy. I tillegg bruker han mye tid på å lese om entreprenørskap og psykologi.

Ansatte

Linn Chanin Sandum Næss

Prosjektleder

Linn Chanin Sandum Næss

Prosjektleder

Linn Chanin er en systematiker av rang, noe som passer bra for en prosjektleder i produksjonsavdelingen. Hun har ansvar for å koordinere alle store og små prosjekter fra begynnelse til slutt. Hennes mål er å sørge for å skape den optimale prosessen for at prosjektet skal få det beste resultatet. Om utfordringer sier hun: «hva er det?». Linn Chanin er raskt på pletten og kjapp til å foreslå alternative veier og løsninger.

Linn Chanin har en bachelor i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling fra Høyskolen Kristiania og et år med moderne prosjektledelse fra Emergence School of Leadership. Hun har jobbet med prosjektledelse siden 2015.

Fritiden tilbringer hun helst med venner og sine to hunder.

Mine kvalifikasjoner:

 • Andre sertifiseringer
 • Mailchimp
 • Ansatte

  Cornelius Johnsson

  Senior Back End Developer

  Cornelius Johnsson

  Senior Back End Developer

  Cornelius er en kreativ person som alltid prøver å lære noe nytt. Han er også selvlært utvikler med mange år i bransjen, som både programmer, designer og analytiker.

  På fritiden har han egne hobbyer og prosjekter; alt fra å mekke på bilen, bygge møbler eller renovere huset.

  Mine tjenester:

 • Design & programmering
 • Ansatte

  Johnny Oskarsson

  Senior Back End Developer

  Johnny Oskarsson

  Senior Back End Developer

  Johnny er en allsidig utvikler som har vært interessert i programmering siden 1999, da han begynte å lage nettsider for seg selv. I tillegg til å være en dedikert programmerer, har han en bachelor i elektroteknikk og er attpåtil en sertifisert radioamatør.

  Johnny liker å dykke ned i utfordrende koder og andre problemstillinger som en utvikler kan støte på. Han går metodisk til verks og gjør alltid sitt beste for å skape en god struktur både for seg selv og for sine kolleger.

  På fritiden liker Johnny å spille TV- og dataspill og synge i kor.

  Mine tjenester:

 • Design & programmering
 • Ansatte

  Magnus Smogeli

  Creative Director

  Magnus Smogeli

  Creative Director

  Magnus Smogeli finner du på vår produksjonsavdelig i Enklere Valg. Han er utdannet interaksjonsdesigner fra Universitetet i Oslo, og har jobbet hos oss siden november 2015. Magnus jobber med annonser, nettsider, nyhetsbrev – egentlig alt som har med design å gjøre! Han er kreativ og kommer stadig med nye ideer til hjelp for nye og godt kjente kunder.

  Mine kvalifikasjoner:

 • Design og utvikling
 • Adobe Animate
  Adobe XD
  Enterprise Design Thinking
  Visual Elements of User Interface Design
  Yggdrasil NM-mester prototyping
 • Ansatte

  David Denetz

  Senior Designer

  David Denetz

  Senior Designer

  David er en allsidig og glad designer, som alltid forsøker å holde seg oppdatert og belest. Etter mange år i bransjen har han en utmerket portfolio med mange unike og glade kunder. Bortsett fra å glemme og gre seg før fotografering, forsøker han å se seg rundt i verden, samle på gamle tv-spill og male.

  Ansatte

  Sara Eknander

  Front end utvikler (permisjon)

  Sara Eknander

  Front end utvikler (permisjon)

  Sara begynte hos oss som trainee i 2015, og trivdes så godt at hun ble her. Hun jobber som front-end utvikler og har stålkontroll på programmering av nettsider og brukeropplevelse. Du kan føle deg trygg på at Sara optimerer siden til å bli minst så god som du ser for deg at den skal bli.

  Ansatte

  Anna Bergström

  Senior Front End Developer

  Anna Bergström

  Senior Front End Developer

  Anna begynte hos oss våren 2021 og har flere års erfaring som front-end-utvikler bak seg. Hun er lidenskapelig opptatt av design og programmering, og har en kandidateksamen fra Tekniska Högskolan i Jönköping.

  Anna er en blid og trivelig person som elsker å lære nye ting og å få litt å bryne seg på. På fritiden trives hun i selskap med sine to katter, og liker ellers å lese bøker og spille alt fra TV-spill til brettspill.

  Ansatte

  Julia Mattson

  Front End utvikler

  Julia Mattson

  Front End utvikler

  Julia begynte å jobbe som trainee hos Enklere Valg i februar 2021, og i juni samme år ble hun ansatt som front-end-utvikler. Hun tok eksamen som webutvikler innen e-handel ved Medieinstitutet i Göteborg. Hun er kreativ og elsker å bli utfordret på det hun ikke kan så godt fra før.

  Julia er en positiv og sosial person som elsker å bli kjent med nye mennesker. Når hun ikke sitter med hodet dypt begravet i en eller annen kode, liker hun å trene (hun er blant annet en racer i å spille padel), omgås med venner samt å lage god mat.

  Mine tjenester:

 • Design & programmering
 • Ansatte

  Michelle Lanaro

  Back End Developer Trainee (permisjon)

  Michelle Lanaro

  Back End Developer Trainee (permisjon)

  Michelle har hatt flere trainee-perioder hos oss, og trives veldig godt med å jobbe i Enklere Valg. Her får stadig nye ting å bryne seg på, og hun elsker å ha varierte dager.