Mediebyrået Enklere Valg»Mediebyrået Enklere Valg utvider familien!

Mediebyrået Enklere Valg utvider familien!

Mediebyrået Enklere Valg søker alltid etter å utvikle oss, og øke kompetansen og kapasiteten internt i bedriften. Derfor har vi headhuntet tre nye ansatte, med hvert sitt eget spesialfelt. Dette gjør at vi kan levere enda bedre resultater for våre kunder i fremtiden.

Simen Riisa

Rådgiver

Vi er i dag en stor radiokjøper, med god kompetanse på huset.
I et radiolandskap i rask forandring, har vi innsett at det er viktig å tilegne seg ytterligere kompetanse og oversikt for å kunne tilby best mulig rådgivning og forhandling. Derfor har vi headhuntet Simen Riisa, som er en dyktig radiorådgiver med lang og god erfaring innen radiokjøp, radiosalg og forhandling. Han løfter nivået i MEV ytterligere, og gir oss en unik innsikt i et uoversiktlig marked.

Ta kontakt med Simen Riisa

Jarle Moen Heiskel

Performance Marketing Trainee

Performance marketing er et marked i rask vekst, både i markedet generelt, men hos oss spesielt. Vi har lenge søkt etter å øke kapasiteten i avdelingen, og samtidig utvikle kompetansen på området. Jarle har stor interesse for fagfeltet, og er læringstørst som få. Han er et bunnsolid tilskudd til avdelingen, og skal hjelpe oss å ta det neste steget, noe som vil komme kunden til gode!

Ta kontakt med Jarle Moen Heiskel

Jonas Guttormsen

Selger

Vi ønsker ikke bare å utvikle oss, vi ønsker også å utvikle staben og våre ansatte. Jonas vil jobbe aktivt for å tilegne seg kunnskap og kompetanse som selger, og sertifisere seg innenfor en rekke områder. Dette skal gjøre han godt rustet til å bli en solid rådgiver med god kompetanse på flere områder i fremtiden. Velkommen, Jonas!

Ta kontakt med Jonas Guttormsen

© 2018 Mediebyrået Enklere Valg ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg