Facebook Ads

  Bygg merkevare og engasjement
  rundt dine produkter og tjenester!

  Facebook sin annonseplattform lar deg annonsere på Facebook, på Instagram og på websider og apper tilknyttet Facebook sitt Audience Network. Med god målretting er det mulig å lage svært lønnsomme kampanjer på Facebook-plattformen.

  Facebook har en enorm rekkevidde, og gode verktøy for å kunne plukke ut akkurat din målgruppe ekstremt nøyaktig. Dette gjør at plattformen fungerer meget bra til merkevarebygging, og til å skape oppmerksomhet og engasjement rundt dine produkter og tjenester.

  Mediebyrået Enklere Valg har god erfaring med å lage lønnsomme kampanjer på Facebook, og vi hjelper gjerne din bedrift med å lykkes også!

  Facebook

  Nå målgruppen din på deres premisser!

  80 % av Norges befolkning opplyser at de er på Facebook, og få vet mer om brukerne sine enn Facebook. Med annonsering på Facebook er det enkelt å finne de rette personene, fange oppmerksomheten deres og oppnå resultater. Det finnes et format for Facebook-annonser for enhver historie – uansett om du vil bruke video, bilde eller tekst, eller en kombinasjon av disse elementene. Annonseformatene gir bedriften din en fremtredende plass, og de ser bra ut på alle enheter og i alle tilkoblingshastigheter.

  Instagram

  Vis frem personligheten til merkevaren din gjennom annonser på Instagram!

  Over 400 millioner mennesker bruker Instagram-appen hver dag, og 60 % av brukerne sier de oppdager nye produkter på plattformen. Folk kommer til Instagram for å bli inspirert og oppdage ting de bryr seg om – dette omfatter også innhold fra varemerker og bed

  Audience Network

  Utvid rekkevidden til dine Facebook-annonser!

  Med Audience Network kan du utvide rekkevidden for annonsekampanjene dine til utenfor Facebook, og nå publikum via mobilapper, mobilnettsteder og videoer. Målretting, målinger og levering er den samme som for Facebook, noe som sikrer at hver annonse i Audience Network bidrar til at du når kampanjemålene til en mest mulig kostnadseffektiv pris.

Ta kontakt med oss!

Vegard Rake

Head of Performance Marketing
+47 484 11 000
vegard@enklerevalg.no

Jarle Andreas Stabell

Medierådgiver / Content Manager
+47 400 59 444
jarle@enklerevalg.no

Jeg ønsker å bli kontaktet

Enklere Valg Foundation

Selv en dråpe gjør havet større. I Enklere Valg er vi heldige som får lov til å gi litt av våre ressurser for å gjøre morgendagen bedre for noen andre.