Google Ads annonsering

Mediebyrået Enklere Valg»Tjenester»Digital markedsføring»Google Ads annonsering

Over én million bedrifter bruker allerede Google AdWords!

Google AdWords er Google sin plattform for annonsering på internett. Mest kjent er annonsering i søkemotoren til Google, men AdWords kan by på mye mer. Vi er sertifisert Premier Google Partner, og vet hvordan du får best mulig utbytte av alle disse mulighetene.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift i å lykkes på Google. Har du allerede en AdWords-konto tar vi gjerne en gjennomgang av den, og gir deg tips til hvordan du kan forbedre dine resultater. Helt uten forpliktelser.

GOOGLE SØK – SØKEMOTORANNONSERING

Nå frem til rett målgruppe til rett tid!

Med annonsering i søkemotoren til Google blir du funnet av folk som søker etter akkurat det du tilbyr. Du når altså rett person på akkurat det tidspunktet de er interessert i dine produkter/tjenester.

GOOGLE SHOPPING – PRODUKTANNONSERING

Vis produktene dine til personer som er i kjøpsmodus!

Med Google Shopping kan nettbutikker presentere produktene sine med blant annet bilder og priser, til personer som søker etter akkurat disse produktene. Dette er en av de mest effektive måtene å finne nye potensielle kunder på internett.

GOOGLE DISPLAYNETTVERK – BANNERANNONSERING

Nå ut til 90 % av alle Internett-brukere, på over 2 millioner nettsteder!

Med annonsering på displaynettverket til Google kan du nå ut til 90 % av alle internettbrukere i hele verden, og annonsene dine kan vises på over 2 millioner nettsteder.

Få, om noen, vet mer om internettbrukere enn Google. Dette gir oss noen unike muligheter til å finne riktige målgrupper og annonseplasseringer. Når du kan vise bannerannonsen din bare til personer som er i kjøpsmodus for akkurat dine produkter, eller plassere annonsen din bare på websider som handler om akkurat den tjenesten du tilbyr, virker plutselig segmentering på alder og kjønn veldig gammeldags og ineffektivt.

YOUTUBE – VIDEOANNONSERING

Vis videoannonser på verdens største videonettsted!

YouTube er verdens største videonettsted, og verdens nest største søkemotor (etter Google). Det konsumeres over 8 milliarder timer med innhold på YouTube hver eneste måned. Den enorme trafikken, kombinert med Google sine unike segmenteringsmuligheter og annonseformater, gjør YouTube til en meget effektiv reklamekanal. Videoformatet er spesielt godt egnet til for eksempel merkevarebygging.

GMAIL – ANNONSERING I INNBOKSEN

Vis interaktive annonser rett i innboksen til potensielle kunder!

Gmail er verdens mest brukte epostklient, og Gmail-annonser er interaktive annonser som vises øverst i folks innbokser. Annonsene, som er på størrelse med en vanlig e-post, kan inneholde bilder, videoer eller innebygde skjemaer. Bruk Gmail-annonser for å få kontakt med folk på en mer personlig måte.

© 2018 Mediebyrået Enklere Valg ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg