Medieforhandling- og kjøp

Mediebyrået Enklere Valg»Tjenester»Medierådgivning»Medieforhandling- og kjøp

Å velge riktig markedsføringskanal som gir deg maksimalt utbytte i form av pris og kvalitet, kan være utfordrende. Det trenger heller ikke være like vanskelig.

Vi forhandler daglig med medier på vegne av alle våre kunder, og vi har dermed god innsikt i hvilke priser man bør betale for å være til stede i de ulike mediene. Dette blir en slags forsikring, der vi sørger for at du får mest mulig igjen for de pengene du investerer i. Det hjelper lite å få 70 % rabatt hvis tjenesten ikke oppfyller dine behov.
Kjøper du et markedsbudsjett, ønsker du å få mest mulig ut av pengene de bruker, men utfordringen ligger i å vite sikkert om tjenesten vil oppfylle dine behov.

Våre fokusområder er å:

  • Kjøpe en valgt medieplan til den riktige prisen.
  • Forhandle frem langsiktige løsninger som gir forutsigbarhet i budsjettene.
  • Kalkulere verdien av mediekjøpet (ROI – return on investment)

Hvilken markedsføringskanal skal jeg velge?

Det kan være utfordrende å vite hvilken annonse man skal velge til en spesiell markedsføringskampanje. Å kartlegge sine behov, og analysere disse, kan være en utfordring for mange som ikke har erfaringer med valg av markedsføringer.

For at man skal kunne vite eksakt hvilken metode som er mest lønnsom å bruke for dine tjenester og produkter, må det foreligge en komplett situasjonsanalyse med en tilhørende markedsføringsplan. De må også være bygget på solide kunnskaper. Medievelgeren bør også kjenne alle relevante mediealternativ, og alle disse alternativenes komparative fordeler, ulemper og begrensninger. Noen slik samlet og detaljert oversikt finnes ikke- selv om dataunderlaget stadig forbedres.

Vi gir deg trygghet

Å få hjelp av en medieforhandler til å rådføre deg kan være en trygghet i seg selv. Vi i Enklere Valg er opptatt av at ingen av våre kunder betaler mer enn høyst nødvendig for en annonseplass.

I en medieverden som er i rask utvikling, kan det være like utfordrende å forhandle frem optimale resultater, som det kan være å finne den riktige mediemiksen for å løse en kommunikasjonsoppgave.

Gode forberedelser til forhandlingene er helt avgjørende for resultatet, fordi det er så mye mer enn rabatter alene som bør være i fokus.

Vår erfaring og kompetanse med medieforhandling er forskjellen på en god og en dårlig handel.

Les mer om rådgivning her

Ta kontakt med oss!

Jarle Andreas Stabell

Jarle Andreas Stabell

1. november 2017

Medierådgiver / Content Manager+47 400 59 444jarle@enklerevalg.no

Jarle Andreas Stabell

Medierådgiver / Content Manager

Jarle Andreas er en positiv type, med mye energi og godt humør. Han har en bachelorgrad i markedsføring fra Høyskolen Kristiania, og har også bakgrunn fra journalistikk- og skribentvirksomhet. Han er glad i kreative og nyskapende løsninger, og trives godt med en hektisk og utfordrende arbeidshverdag. Fritiden tilbringer han med sin flotte samboer, og de er glad i god mat og eksotiske reiser så langt lommeboken rekker. Ellers både ser og spiller han mye fotball.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Enklere Valg Foundation

Selv en dråpe gjør havet større. I Enklere Valg er vi heldige som får lov til å gi litt av
våre ressurser for å gjøre morgendagen bedre for noen andre.

© 2018 Mediebyrået Enklere Valg ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg