Mediestrategi

Mediebyrået Enklere Valg»Tjenester»Medierådgivning»Mediestrategi

Å velge riktig mediestrategi krever god rådgivning

En god mediestrategi søker etter å besvare viktige spørsmål knyttet til en bedrifts markedskommunikasjon. Disse spørsmålene strekker seg fra hvem en ønsker å nå (målgruppe, dekning o.l.), hvor en ønsker å treffe målgruppen(e), og hvor mange ganger man ønsker å eksponere målgruppen for den ønskede kommunikasjonen (frekvens).

For å sikre at bedriften velger seg hensiktsmessige kommunikasjonsmål og målgrupper, er det viktig å rådføre seg med dyktige og erfarne personer med dette som sitt fremste fagfelt. I Enklere Valg har vi lang og bred erfaring knyttet til utvikling av mediestrategi, og våre resultater taler for seg selv.

Med vår brennende interesse og gode kompetanse knyttet til riktig mediestrategi, vil vi gjøre alt for at bedriftens kommunikasjonsmål nås med rimelig sikkerhet. Dette vil føre med seg god avkastning og en bedre markedsforståelse. Vi vil også bruke vår kompetanse innen medieforhandling for å sikre best mulig avkastning på interessentens investerte ressurser. Dårlig, og feil, planlegging kan koste deg dyrt. Ved å bruke oss som ved utvikling av strategi kan vi sikre din bedrift en helhetlig og effektiv plan for fremtidig markedskommunikasjon!

Les mer om rådgivning her

Ta kontakt med oss!

Jarle Andreas Stabell

Jarle Andreas Stabell

1. november 2017
Medierådgiver / Content Manager+47 400 59 444jarle@enklerevalg.no

Jarle Andreas Stabell

Medierådgiver / Content Manager

Jarle Andreas er en positiv type, med mye energi og godt humør. Han har en bachelorgrad i markedsføring fra Høyskolen Kristiania, og har også bakgrunn fra journalistikk- og skribentvirksomhet. Han er glad i kreative og nyskapende løsninger, og trives godt med en hektisk og utfordrende arbeidshverdag. Fritiden tilbringer han med sin flotte samboer, og de er glad i god mat og eksotiske reiser så langt lommeboken rekker. Ellers både ser og spiller han mye fotball.

Simen Riisa

Simen Riisa

1. november 2017
Medierådgiver / Content Manager+47 400 594 71simen.riisa@enklerevalg.no

Simen Riisa

Medierådgiver / Content Manager

Jeg ønsker å bli kontaktet

Enklere Valg Foundation

Selv en dråpe gjør havet større. I Enklere Valg er vi heldige som får lov til å gi litt av
våre ressurser for å gjøre morgendagen bedre for noen andre.

© 2018 Mediebyrået Enklere Valg ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg