Nettbutikk løsninger

Mediebyrået Enklere Valg»Tjenester»Produksjon»Nettbutikk løsninger

Nettbutikk

Nettbutikk

Om du allerede selger ett eller flere produkter, enten i butikk eller på location, vil det antakelig lønne seg å få på plass en fin og velfungerende nettbutikk. Ikke bare kan dette bidra til å øke volum og salg, man bør også i de fleste tilfeller sitte på høyere profittmarginer. Dette kan være grunnet reisekostnader, kostnader knyttet til butikkpersonell, eller andre kostnader knyttet til drift av fysiske butikker eller stands. Ved hjelp av en kul nettbutikk får en også muligheten til å nå ut til kunder man ikke har hatt mulighet til å nå tidligere, av ulike årsaker.

Norge er et langstrakt land, og med mindre en har en fysisk tilstedeværelse overalt går man garantert glipp av en stor potensiell kundemasse. Med en god nettbutikk vil man kunne nå ut til kunder fra Hammerfest til Lindesnes, og i utlandet om det skulle være behov for dette.

Det gir også kunden en helt annen mulighet til å utforske, sammenlikne og vurdere produktet uten stress eller press som måtte oppstå ved et butikkbesøk. Med gode og integrerte betalingsløsninger blir det også lett som en lek å holde orden i regnskapet, som med en god nettbutikk bør få stadig flere grønne tall.

Hos Enklere Valg benytter vi oss av verktøyet WooCommerce

WooCommerce, et av markedets mest anerkjente og brukte verktøy. WooCommerce er et åpent og kraftig verktøy, og kan enkelt integreres med eksisterende funksjonalitet og plugins på de fleste nettsider. Det antas at mer enn 400 000 nettbutikker i dag opererer ved hjelp av WooCommerce, noe som er ca 20% av alle verdens nettbutikker. WooCommerce er utviklet av WordPress, og passer dermed som hånd i hanske for WordPress-baserte nettsider.

WordPress

WordPress er et kraftig og intuitivt publiseringsverktøy for nettsider, og har blitt en av verdens aller mest brukte systemer for produksjon og oppfølging av nettsider. WordPress gir full handlefrihet for utviklere, og opererer med åpen kildekode for å enkelt kunne justere og optimalisere elementer man måtte ønske.

Å benytte seg av WordPress-verktøyet vil også bli et kostnadsbesparende valg for mange, da mulighetene for malproduksjon og integrerte løsninger vil spare utviklere for utallige verdifulle arbeidstimer.

Les mer om produksjon her

Jeg ønsker å bli kontaktet

Enklere Valg Foundation

Selv en dråpe gjør havet større. I Enklere Valg er vi heldige som får lov til å gi litt av
våre ressurser for å gjøre morgendagen bedre for noen andre.

© 2018 Mediebyrået Enklere Valg ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg