Nettsider

Mediebyrået Enklere Valg»Tjenester»Produksjon»Nettsider

Veien til økt synlighet trenger ikke å være for lang.
Viktigheten med en hjemmeside, er å skape økt synlighet på web. Riktig og profesjonell bruk av søkemotoroptimalisering, brukervennlighet og grafisk design, på deres hjemmeside er ofte en suksessoppskrift.

En hjemmeside som er innholdsrik og av god kvalitet, både vekker den avgjørende nysgjerrigheten og kjøpelyst hos potensielle kunder. Du vil med stor sannsynlighet få en optimal effekt og god respons.

Web utvikling tjenester

DESIGN

Våre dyktige designere sitter med kunnskapen som skal til for å gi hjemmesiden din et ekstra løft.
Fargevalg, fronter og andre grafiske elementer gjenspeiler bedriftens profil. Det er stor forskjell på en nettbutikk som selger aktivitetsreiser og en på kosmetikk. Det skal med andre ord ikke være noe tvil hos kundene dine, om at de har kommet rett når de kommer inn på hjemmesiden din.

BRUKERVENNLIGHET

Flott design hjelper lite hvis ikke kundene dine finner det de leter etter. En logisk oppbygning av menyen, gjør det enklere for dine kunder å finne den informasjonen de er ute etter. Tenk også godt gjennom hvilke faner du vil at leserne skal orientere seg med, samt hvilken rekkefølge de skal ha på hjemmesiden din.

SØKEMOTOROPTIMALISERING

Verdens beste hjemmeside er ikke verdt mye hvis ikke du synes i søkemotorene. Metatags, titler, viktige søkeord i teksten, merking av bilder, lenkebygging og gode url-er er forsatt viktig. Det er først og fremst innhold som teller. Å skape engasjerende, originalt innhold som oppleves som interessant og relevant for leserne. Googles siste algorime, Hummingbird, er skapt spesielt med dette for øye.

Husk at dine potensielle kunder generelt sett er illojale i sin søken etter informasjon på nettet. Finner de ikke det de er ute etter på siden din, går de raskt videre til dine konkurrenter. Gi kundene dine den informasjonen de er ute etter.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om din hjemmeside.

Les mer om SEO her

WordPress er et kraftig og intuitivt publiseringsverktøy for nettsider, og har blitt en av verdens aller mest brukte systemer for produksjon og oppfølging av nettsider. WordPress gir full handlefrihet for utviklere, og opererer med åpen kildekode for å enkelt kunne justere og optimalisere elementer man måtte ønske.

Å benytte seg av WordPress-verktøyet vil også bli et kostnadsbesparende valg for mange, da mulighetene for malproduksjon og integrerte løsninger vil spare utviklere for utallige verdifulle arbeidstimer.

Les mer om WordPress

Ta kontakt med oss!

Cornelius Johnsson

Cornelius Johnsson

20. oktober 2017

Senior webutvikler+46 735 46 98 93cornelius@enklerevalg.no

Cornelius Johnsson

Senior webutvikler

Jeg ønsker å bli kontaktet

Enklere Valg Foundation

Selv en dråpe gjør havet større. I Enklere Valg er vi heldige som får lov til å gi litt av
våre ressurser for å gjøre morgendagen bedre for noen andre.

© 2018 Mediebyrået Enklere Valg ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg