Digital Trykk løsninger

Mediebyrået Enklere Valg»Tjenester»Produksjon»Digital Trykk løsninger

Printing, trykksaker og profilering

Trykksaker

Alle bedrifter – nye som gamle – trenger kontortrykksaker av forskjellig slag. Vi produserer alt av kontortrykksaker til hyggelige priser og gjør produksjonen mye enklere for deg og bedriften din.

 

Butikkdekor

Butikkinnredning er et av våre store produksjonsområder. Ved hjelp av en profesjonell samarbeidspartner produserer vi både varige dekorelementer og kortlevd kampanjemateriell til vegger, gulv og tak. De vanligste produktene for slik visualisering er tapet, bannere, plakater, gulvfolie og fasadeseil. Vi spesialtilpasser produktet til nettopp din butikk. Spør oss om hvilke muligheter som finnes – vi har mange gode ideer på lager!

 

Bildekor

Vi leverer del- og heldekkende bildekor til alle typer biler og lastebiler. Bildekoren printes med særdeles god trykkvalitet på en rekke forskjellige typer selvklebende folier med bredde opp mot 2 meter. Valg av folietype er avhengig av hvor lenge bildekoren skal sitte, om den skal klebes på rene flater eller over profiler, og om den skal klebes på vinduer.

Grafisk Design

Hvilken målgruppe skal du rette deg mot, hva ønsker du å fortelle og hvordan bør du fortelle det? Dette er tre viktige faktorer som vi legger vekt på når vi jobber med grafisk design. Våre grafiske designere sørger for utforming av oppdragsgivernes visuelle kommunikasjon, tilpasset målgruppene man ønsker å nå. Dette arbeidet krever gode ferdigheter og erfaring med kreativitet, kommunikasjon, bilder, form, visuelt språk og rent håndverksmessige grep. En av vår sterke sider er evnen til å sette seg inn i og forstå de ulike målgruppene.

Vi leverer grafiske produksjoner til blant annet:

Annonser for nett, magasiner og aviser, logoer og visuell identitet, årsrapporter, brosjyrer, roll-ups, plakater, visittkort, brevark og konvolutter.

 

Storformat

Vi printer på alle typer medier, også i storformat. Eksempler på slike medier er papir, plast, folie, selvklebende vinyl, stoff, aluminiumsplater, PVC-plater og plexiglass.

Produkteksempler:

Canvasbilder på blindramme, innen- og utendørs skilt, bannere/fasadeseil, lyskasseprint, folieskjæring, messevegger, veggdekor, rollups og bildekor.

David Denetz

David Denetz

30. oktober 2017

Senior designer+46 709 25 19 84david@enklerevalg.no

David Denetz

Senior designer

David er en allsidig og glad designer, som alltid forsøker å holde seg oppdatert og belest. Etter mange år i bransjen, har han en utmerket portofolio med mange unike og glade kunder. Bortsett fra å glemme og gre seg før fotografering, forsøker han å se seg rundt i verden, samle på gamle tv-spill og male.

Magnus Smogeli

Magnus Smogeli

1. november 2017

Interaksjonsdesigner+47 400 99 444magnus@enklerevalg.no

Magnus Smogeli

Interaksjonsdesigner

Jeg ønsker å bli kontaktet

Enklere Valg Foundation

Selv en dråpe gjør havet større. I Enklere Valg er vi heldige som får lov til å gi litt av
våre ressurser for å gjøre morgendagen bedre for noen andre.

© 2018 Mediebyrået Enklere Valg ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg