Trykksaker

  Printing, trykksaker og profilering

  Trykksaker

  Alle bedrifter – nye som gamle – trenger kontortrykksaker av forskjellig slag. Vi produserer alt av kontortrykksaker til hyggelige priser og gjør produksjonen mye enklere for deg og bedriften din.

   

  Butikkdekor

  Butikkinnredning er et av våre store produksjonsområder. Ved hjelp av en profesjonell samarbeidspartner produserer vi både varige dekorelementer og kortlevd kampanjemateriell til vegger, gulv og tak. De vanligste produktene for slik visualisering er tapet, bannere, plakater, gulvfolie og fasadeseil. Vi spesialtilpasser produktet til nettopp din butikk. Spør oss om hvilke muligheter som finnes – vi har mange gode ideer på lager!

   

  Bildekor

  Vi leverer del- og heldekkende bildekor til alle typer biler og lastebiler. Bildekoren printes med særdeles god trykkvalitet på en rekke forskjellige typer selvklebende folier med bredde opp mot 2 meter. Valg av folietype er avhengig av hvor lenge bildekoren skal sitte, om den skal klebes på rene flater eller over profiler, og om den skal klebes på vinduer.

  Grafisk Design

  Hvilken målgruppe skal du rette deg mot, hva ønsker du å fortelle og hvordan bør du fortelle det? Dette er tre viktige faktorer som vi legger vekt på når vi jobber med grafisk design. Våre grafiske designere sørger for utforming av oppdragsgivernes visuelle kommunikasjon, tilpasset målgruppene man ønsker å nå. Dette arbeidet krever gode ferdigheter og erfaring med kreativitet, kommunikasjon, bilder, form, visuelt språk og rent håndverksmessige grep. En av vår sterke sider er evnen til å sette seg inn i og forstå de ulike målgruppene.

  Vi leverer grafiske produksjoner til blant annet:

  Annonser for nett, magasiner og aviser, logoer og visuell identitet, årsrapporter, brosjyrer, roll-ups, plakater, visittkort, brevark og konvolutter.

   

  Storformat

  Vi printer på alle typer medier, også i storformat. Eksempler på slike medier er papir, plast, folie, selvklebende vinyl, stoff, aluminiumsplater, PVC-plater og plexiglass.

  Produkteksempler:

  Canvasbilder på blindramme, innen- og utendørs skilt, bannere/fasadeseil, lyskasseprint, folieskjæring, messevegger, veggdekor, rollups og bildekor.

Ta kontakt med oss!

David Denetz

Senior designer
+46 709 25 19 84
david@enklerevalg.no

Magnus Smogeli

Interaksjonsdesigner
+47 400 99 444
magnus@enklerevalg.no

Jeg ønsker å bli kontaktet

Enklere Valg Foundation

Selv en dråpe gjør havet større. I Enklere Valg er vi heldige som får lov til å gi litt av våre ressurser for å gjøre morgendagen bedre for noen andre.