SEO, analyse og innsikt

 • Hva er Søkemotoroptimalisering (SEO)?

 • Hvordan arbeider vi med SEO

 • Effektmålinger

 • Forbrukerinnsikt

 • Research

  • Bedre resultater med webanalyse

   Å vite er bedre enn å tru. Når man vet, så har man dessuten større muligheter for å holde seg oppdatert, noe som skaper raskere vekstmuligheter. Administrerer du en webside?

   Det kan være en nettbutikk, en blogg eller det lokale fotballagets hjemmeside. Google Analytics gir deg da nyttige og presise svar på flere ting som du sikkert har gleden av å vite.

   Hva kan webanalyse gi svaret på?

   Antall besøk til websiden

   Med Google Analytics kan du til enhver tid se hvor mange besøk du får på siden din. Du får vite antall besøk, nye besøkende vs. gamle besøkende, bosted og språk.

    

   Hvilke kilder kommer besøkende fra?

   Kom de via søkemotorene, sosiale medier, skrev de nettadressen direkte inn eller fulgte de en lenke? Google Analytics gir deg svaret.

   Handlinger på hjemmesiden

   Du kan se hvilke sider de besøkende så på, varighet på besøket og hvordan de klikket seg rundt på nettstedet. Dette gir deg en indikator på om nettstedet ditt fungerer optimalt.

    

   Får du ROI på betalt annonsering?

   Med Google Analytics kan du se hvor mye du selger og salget kom fra. Du ser også hvor mange besøk som ikke ble til salg, og hvor i salgsprosessen folk forlot deg.

   Prøve, teste og analysere resultatet

   Det er hundrevis av andre spørsmål Google Analytics kan gi deg svar på. Det beste av alt er at det er gratis, enkelt å sette opp og fungerer omgående! Du finner en guide her.

   Hos Mediebyrået Enklere Valg er vi sertifiserte Google Analytics- eksperter, med lang erfaring i taktisk bruk av Google Analytics.

   Vi gir deg gjerne gode råd om hvordan du kan få størst nytte av verktøyet. Eller så kan vi gjøre hele jobben for deg, hvis du heller ønsker det.

   Har du spørsmål eller ønsker å ta en uforpliktende prat om webanalyse på ditt nettsted, er det bare å ta kontakt.

  Relaterte temaer

  Hvorfor må man ha SEO

  Analyse er roten til alt godt

  Analyserer du ikke, taper du i lengden

  Jeg ønsker å bli kontaktet

  Enklere Valg Foundation

  Selv en dråpe gjør havet større. I Enklere Valg er vi heldige som får lov til å gi litt av våre ressurser for å gjøre morgendagen bedre for noen andre.