Ledelse av Digitale kampanjer

Mediebyrået Enklere Valg»Tjenester»SEO, analyse og innsikt»Ledelse av Digitale kampanjer

Effektmålinger øker verdien av kampanjer

For å kunne maksimere effekt og ROI i en markedsføringskampanje, er det et viktig element å måle ulike aspekter ved kampanjen eller aktiviteten fortløpende. Dette er det en rekke gode grunner til.

  • Grundige effektmålinger kan bidra til å dokumentere og/eller bevise hvor effektiv en kampanje eller aktivitet har vært. Dette er viktig ovenfor både ledelse og interessenter, og kan senere brukes i videre salgsaktiviteter.
  • En får et dypere innblikk i hva som fungerer – og hva som ikke fungerer. Dette er kunnskap en kan og bør anvende videre for å gjennomføre fremtidige kampanjer rettet mot samme målgruppe eller bransje.
  • En får et bedre fortåelsesgrunnlag når en skal avgjøre om en skal bygge videre på den aktuelle kampanjen eller aktiviteten, eller om målene allerede er oppnådd i tilstrekkelig grad.
  • Ved å gjennomføre effektmålinger kan en se bak salgstallene og avdekke om markedsaktiviteten har en effekt på andre aspekter enn selve salget. Dette kan være seg økt merkekjennskap eller endrede holdninger til en gitt merkevare.

I Enklere Valg benytter vi oss av moderne og avansert teknologi for å gjennomføre slike effektmålinger, samtidig som vi besitter en unik fagkunnskap når målingene skal analyseres videre. Takket være vår lange og brede erfaring med slike målinger, kan vi gi din bedrift kvalifiserte råd og gode anbefalinger for videre aktiviteter din bedrift bør foreta seg.

Les mer om analyse og innsikt her

Ta kontakt med oss!

Vegard Rake

Vegard Rake

15. oktober 2017

Head of Performance Marketing+47 484 11 000vegard@enklerevalg.no

Vegard Rake

Head of Performance Marketing

Vegard har jobbet med markedsføring på internett i over 15 år, og har mange års erfaring innen Performance Marketing som f.eks. søkemotorannonsering og programmatisk annonsekjøp. Siden 2015 har han vært ansvarlig for våre produkter og tjenester innenfor dette området, og han kom da fra liknende stilling i et annet byrå. Vegard er utdannet sivilmarkedsfører fra BI/NMH.
Om sommeren er Vegard gjerne ved sjøen når han ikke jobber, aller helst om bord i en seilbåt eller ved sommerhuset i Strømstad. Om vinteren tar han med seg langrennsskiene til hytta på Rena, eller prøver seg i en eller annen alpinbakke i inn-/utland. Ellers er han over gjennomsnittlig interessert i musikk, og har de siste årene vært fast inventar på diverse musikkfestivaler.

Jarle Andreas Stabell

Jarle Andreas Stabell

1. november 2017

Medierådgiver / Content Manager+47 400 59 444jarle@enklerevalg.no

Jarle Andreas Stabell

Medierådgiver / Content Manager

Jarle Andreas er en positiv type, med mye energi og godt humør. Han har en bachelorgrad i markedsføring fra Høyskolen Kristiania, og har også bakgrunn fra journalistikk- og skribentvirksomhet. Han er glad i kreative og nyskapende løsninger, og trives godt med en hektisk og utfordrende arbeidshverdag. Fritiden tilbringer han med sin flotte samboer, og de er glad i god mat og eksotiske reiser så langt lommeboken rekker. Ellers både ser og spiller han mye fotball.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Enklere Valg Foundation

Selv en dråpe gjør havet større. I Enklere Valg er vi heldige som får lov til å gi litt av
våre ressurser for å gjøre morgendagen bedre for noen andre.

© 2018 Mediebyrået Enklere Valg ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg