Forbrukerinnsikt

Mediebyrået Enklere Valg»Tjenester»SEO, analyse og innsikt»Forbrukerinnsikt

Å forstå forbrukeren er nøkkelen til effektiv kommunikasjon

Mennesker er komplekse vesener, og kan dermed være svært vanskelige å forstå seg på. De fleste har veldig individuelle preferanser og behov, men med god og riktig forbrukeranalyse har en mulighet til å generalisere etter hensiktsmessige og kraftfulle kriterier.

Å ta forbrukeren på alvor, og å lytte individene i massene er noe som krever god innsikt og forståelse. Denne kompetansen er noe vi i Enklere Valg til enhver tid søker å opprettholde, både for forbrukeren og kundens del.

Vår erfaring og forbrukerforståelse på tvers av ulike fagfelt og bransjer gir oss muligheten til å finsikte og effektivisere all nødvendig kommunikasjon utad, spesielt rettet mot den fastsatte målgruppe.

For at alle involverte parter skal bli fornøyd, er vår innsikt i forbrukerens handlinger og tanker en viktig ressurs for enhver bedrift som ønsker å lykkes med sin markedsføring.

Les mer om analyse og innsikt her

Ta kontakt med oss!

Vegard Rake

Vegard Rake

15. oktober 2017

Head of Performance Marketing+47 484 11 000vegard@enklerevalg.no

Vegard Rake

Head of Performance Marketing

Vegard har jobbet med markedsføring på internett i over 15 år, og har mange års erfaring innen Performance Marketing som f.eks. søkemotorannonsering og programmatisk annonsekjøp. Siden 2015 har han vært ansvarlig for våre produkter og tjenester innenfor dette området, og han kom da fra liknende stilling i et annet byrå. Vegard er utdannet sivilmarkedsfører fra BI/NMH.
Om sommeren er Vegard gjerne ved sjøen når han ikke jobber, aller helst om bord i en seilbåt eller ved sommerhuset i Strømstad. Om vinteren tar han med seg langrennsskiene til hytta på Rena, eller prøver seg i en eller annen alpinbakke i inn-/utland. Ellers er han over gjennomsnittlig interessert i musikk, og har de siste årene vært fast inventar på diverse musikkfestivaler.

Jarle Andreas Stabell

Jarle Andreas Stabell

1. november 2017

Medierådgiver / Content Manager+47 400 59 444jarle@enklerevalg.no

Jarle Andreas Stabell

Medierådgiver / Content Manager

Jarle Andreas er en positiv type, med mye energi og godt humør. Han har en bachelorgrad i markedsføring fra Høyskolen Kristiania, og har også bakgrunn fra journalistikk- og skribentvirksomhet. Han er glad i kreative og nyskapende løsninger, og trives godt med en hektisk og utfordrende arbeidshverdag. Fritiden tilbringer han med sin flotte samboer, og de er glad i god mat og eksotiske reiser så langt lommeboken rekker. Ellers både ser og spiller han mye fotball.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Enklere Valg Foundation

Selv en dråpe gjør havet større. I Enklere Valg er vi heldige som får lov til å gi litt av
våre ressurser for å gjøre morgendagen bedre for noen andre.

© 2018 Mediebyrået Enklere Valg ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg