Research

Mediebyrået Enklere Valg»Tjenester»SEO, analyse og innsikt»Research

Grundig research danner et fundament for suksess

Det sies at kunnskap er makt, og dermed er kunnskap en viktig byggestein for suksess i en høyintensiv mediebransje. Kunnskap kommer ikke av seg selv, det krever hardt arbeid og målrettet innsats på tvers av fagfelt. En må jobbe aktivt og kontinuerlig for å opprettholde forståelsen og kunnskapsnivået på tvers av de mange plattformene en bedrift forholder seg til på daglig basis.

Ved å være grundige og effektive i vår research, opprettholder vi et skyhøyt kompetansenivå på tvers av alle bedriftens fagfelt. Vi jobber målrettet og aktivt mot å samle nødvendig informasjon og kunnskap om de konkrete oppgaver og visjoner vi til enhver tid måtte forholde oss til.

Like viktig er det å dele kunnskapen på mellom bedriftens ansatte. Vi streber etter at alle våre ansatte skal være på bølgelengde med hverandre, da dette vil påvirke bedriftens omstillingsevne og mulighet til å reagere raskt på eventuelle utfordringer og endringer i markedet.
Vi mener dette gir Enklere Valg et viktig konkurransefortrinn i en bransje preget av høy konkurransevilje og lynrask innovasjonstakt.

Les mer om analyse og innsikt her

Ta kontakt med oss!

Vegard Rake

Vegard Rake

15. oktober 2017

Head of Performance Marketing+47 484 11 000vegard@enklerevalg.no

Vegard Rake

Head of Performance Marketing

Vegard har jobbet med markedsføring på internett i over 15 år, og har mange års erfaring innen Performance Marketing som f.eks. søkemotorannonsering og programmatisk annonsekjøp. Siden 2015 har han vært ansvarlig for våre produkter og tjenester innenfor dette området, og han kom da fra liknende stilling i et annet byrå. Vegard er utdannet sivilmarkedsfører fra BI/NMH.
Om sommeren er Vegard gjerne ved sjøen når han ikke jobber, aller helst om bord i en seilbåt eller ved sommerhuset i Strømstad. Om vinteren tar han med seg langrennsskiene til hytta på Rena, eller prøver seg i en eller annen alpinbakke i inn-/utland. Ellers er han over gjennomsnittlig interessert i musikk, og har de siste årene vært fast inventar på diverse musikkfestivaler.

Roger Rosbach

Roger Rosbach

1. november 2017

Daglig Leder+47 901 45 876roger@enklerevalg.no

Roger Rosbach

Daglig Leder

Rogert startet Mediabyrået, våren 2009 og grunnla Mediebyrået Enklere Valg AS sommeren 2011. Rogers fokusområder er faglig kvalitet, passion og kundefokus. Han er også opptatt av langsiktige relasjoner og ikke kortsiktige avtaler når han sitter ved forhandlingsbordet.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Enklere Valg Foundation

Selv en dråpe gjør havet større. I Enklere Valg er vi heldige som får lov til å gi litt av
våre ressurser for å gjøre morgendagen bedre for noen andre.

© 2018 Mediebyrået Enklere Valg ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg