Å levere smakfullt innhold i relevante flater er svært lønnsomt

    Digitaliseringen av avisen har vokst seg større enn papirutgaven, og det er stor konkurranse om plassene i en avis. Mulighetene til å bli lagt merke til i en digital avis er stor.

    Samtidig, så er det fortsatt stor forskjell på kvalitetsnivået på artiklene du finner ute på nettet. Tekstforfatterne i Enklere Valg, leverer fra seg relevante og innholdsrike artikler, som skaper gode forutsetninger for å oppnå den responsen du er ute etter.

    Mange har gått over til nettaviser, og publikumsantallet har steget betraktelig de siste årene. Samtidig har de fleste av oss god kjennskap til de ulike digitale flatene. Det gjør at vi kan i dag være sikre på at det er lønnsomt å publisere en artikkel i form av innholdsmarkedsføring, spesielt i en relevant kategori eller lesergruppe.

    Enklere Valg har et relevante kontaktpersoner i medieverdenen som vi samarbeider med, som blant annet i Amedia, Vi har erfaringer med samkjøringer i aviser, og kan vise til gode erfaringer med bruk av dette. Vi er gode på å finne riktige flater og annonsestørrelser til riktig pris. Vi forhandler, booker og følger opp, for deg. Både i papirform, og digitale flater.

    Les mer om tradisjonelle medier

Ta kontakt med oss!

Roger Rosbach

Daglig Leder
+47 901 45 876
roger@enklerevalg.no

Jarle Andreas Stabell

Medierådgiver / Content Manager
+47 400 59 444
jarle@enklerevalg.no

Jeg ønsker å bli kontaktet

Enklere Valg Foundation

Selv en dråpe gjør havet større. I Enklere Valg er vi heldige som får lov til å gi litt av våre ressurser for å gjøre morgendagen bedre for noen andre.