Avis

Mediebyrået Enklere Valg»Tjenester»Tradisjonell annonsering»Avis

Å levere smakfullt innhold i relevante flater er svært lønnsomt

Digitaliseringen av avisen har vokst seg større enn papirutgaven, og det er stor konkurranse om plassene i en avis. Mulighetene til å bli lagt merke til i en digital avis er stor.

Samtidig, så er det fortsatt stor forskjell på kvalitetsnivået på artiklene du finner ute på nettet. Tekstforfatterne i Enklere Valg, leverer fra seg relevante og innholdsrike artikler, som skaper gode forutsetninger for å oppnå den responsen du er ute etter.

Mange har gått over til nettaviser, og publikumsantallet har steget betraktelig de siste årene. Samtidig har de fleste av oss god kjennskap til de ulike digitale flatene. Det gjør at vi kan i dag være sikre på at det er lønnsomt å publisere en artikkel i form av innholdsmarkedsføring, spesielt i en relevant kategori eller lesergruppe.

Enklere Valg har et relevante kontaktpersoner i medieverdenen som vi samarbeider med, som blant annet i Amedia, Vi har erfaringer med samkjøringer i aviser, og kan vise til gode erfaringer med bruk av dette. Vi er gode på å finne riktige flater og annonsestørrelser til riktig pris. Vi forhandler, booker og følger opp, for deg. Både i papirform, og digitale flater.

Les mer om tradisjonelle medier

Ta kontakt med oss!

Roger Rosbach

Roger Rosbach

1. november 2017

Daglig Leder+47 901 45 876roger@enklerevalg.no

Roger Rosbach

Daglig Leder

Rogert startet Mediabyrået, våren 2009 og grunnla Mediebyrået Enklere Valg AS sommeren 2011. Rogers fokusområder er faglig kvalitet, passion og kundefokus. Han er også opptatt av langsiktige relasjoner og ikke kortsiktige avtaler når han sitter ved forhandlingsbordet.

Jarle Andreas Stabell

Jarle Andreas Stabell

1. november 2017

Medierådgiver / Content Manager+47 400 59 444jarle@enklerevalg.no

Jarle Andreas Stabell

Medierådgiver / Content Manager

Jarle Andreas er en positiv type, med mye energi og godt humør. Han har en bachelorgrad i markedsføring fra Høyskolen Kristiania, og har også bakgrunn fra journalistikk- og skribentvirksomhet. Han er glad i kreative og nyskapende løsninger, og trives godt med en hektisk og utfordrende arbeidshverdag. Fritiden tilbringer han med sin flotte samboer, og de er glad i god mat og eksotiske reiser så langt lommeboken rekker. Ellers både ser og spiller han mye fotball.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Enklere Valg Foundation

Selv en dråpe gjør havet større. I Enklere Valg er vi heldige som får lov til å gi litt av
våre ressurser for å gjøre morgendagen bedre for noen andre.

© 2018 Mediebyrået Enklere Valg ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg