Magasiner

  Kvalitetsrikt og levende innhold er elementært for å få god respons på innholdet du publiserer i magasiner, og i digitale nettutgaver.Å få fremmet et budskap på en spennende og forståelig måte, som skaper engasjement og leselystenhet kan være utfordrende.

  Flere magasiner har fått med seg utviklingen, og ser nyttigheten av digitaliseringen av den tradisjonelle magasin utgaven. I en konkurransedrevet og videreutviklet digital verden, blir det stadig betraktelig høyere konkurranse. Å publisere godt innhold i alle flater med relevante lesere, er derfor alfa og omega for å få opp lesertallet.

  Mediebyrået Enklere Valg har dyktige og allsidige tekstforfattere på huset som har allsidig og bred kompetanse, som leverer all slags innhold til det dere måtte ha behov for.

  Vi er opptatt av hva som skaper merverdi for kundene, og leverer etter ønsker og behov. Om det er snakk om en redaksjonell omtale, med eller uten annonse, Content Marketing, en ren artikkel, eller en bedriftsomtale. Vi leverer alt dere trenger av innhold til magasiner, og digitale utgaver.

  Mediebyrået Enklere Valg har også god kjennskap til og oversikt over de ulike markedene i magasin verdenen. Dermed forhandler vi også frem gode avtaler med de kontaktpersonene vi har.

  Les mer om Content Marketing her

Ta kontakt med oss!

Roger Rosbach

Daglig Leder
+47 901 45 876
roger@enklerevalg.no

Jarle Andreas Stabell

Medierådgiver / Content Manager
+47 400 59 444
jarle@enklerevalg.no

Jeg ønsker å bli kontaktet

Enklere Valg Foundation

Selv en dråpe gjør havet større. I Enklere Valg er vi heldige som får lov til å gi litt av våre ressurser for å gjøre morgendagen bedre for noen andre.