Magasiner

Mediebyrået Enklere Valg»Tjenester»Tradisjonell annonsering»Magasiner

Magasiner

Kvalitetsrikt og levende innhold er elementært for å få god respons på innholdet du publiserer i magasiner, og i digitale nettutgaver.Å få fremmet et budskap på en spennende og forståelig måte, som skaper engasjement og leselystenhet kan være utfordrende.

Flere magasiner har fått med seg utviklingen, og ser nyttigheten av digitaliseringen av den tradisjonelle magasin utgaven. I en konkurransedrevet og videreutviklet digital verden, blir det stadig betraktelig høyere konkurranse. Å publisere godt innhold i alle flater med relevante lesere, er derfor alfa og omega for å få opp lesertallet.

Mediebyrået Enklere Valg har dyktige og allsidige tekstforfattere på huset som har allsidig og bred kompetanse, som leverer all slags innhold til det dere måtte ha behov for.

Vi er opptatt av hva som skaper merverdi for kundene, og leverer etter ønsker og behov. Om det er snakk om en redaksjonell omtale, med eller uten annonse, Content Marketing, en ren artikkel, eller en bedriftsomtale. Vi leverer alt dere trenger av innhold til magasiner, og digitale utgaver.

Mediebyrået Enklere Valg har også god kjennskap til og oversikt over de ulike markedene i magasin verdenen. Dermed forhandler vi også frem gode avtaler med de kontaktpersonene vi har.

Les mer om Content Marketing her

Ta kontakt med oss!

Roger Rosbach

Roger Rosbach

1. november 2017

Daglig Leder+47 901 45 876roger@enklerevalg.no

Roger Rosbach

Daglig Leder

Rogert startet Mediabyrået, våren 2009 og grunnla Mediebyrået Enklere Valg AS sommeren 2011. Rogers fokusområder er faglig kvalitet, passion og kundefokus. Han er også opptatt av langsiktige relasjoner og ikke kortsiktige avtaler når han sitter ved forhandlingsbordet.

Jarle Andreas Stabell

Jarle Andreas Stabell

1. november 2017

Medierådgiver / Content Manager+47 400 59 444jarle@enklerevalg.no

Jarle Andreas Stabell

Medierådgiver / Content Manager

Jarle Andreas er en positiv type, med mye energi og godt humør. Han har en bachelorgrad i markedsføring fra Høyskolen Kristiania, og har også bakgrunn fra journalistikk- og skribentvirksomhet. Han er glad i kreative og nyskapende løsninger, og trives godt med en hektisk og utfordrende arbeidshverdag. Fritiden tilbringer han med sin flotte samboer, og de er glad i god mat og eksotiske reiser så langt lommeboken rekker. Ellers både ser og spiller han mye fotball.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Enklere Valg Foundation

Selv en dråpe gjør havet større. I Enklere Valg er vi heldige som får lov til å gi litt av
våre ressurser for å gjøre morgendagen bedre for noen andre.

© 2018 Mediebyrået Enklere Valg ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg