Radio

Mediebyrået Enklere Valg»Tjenester»Tradisjonell annonsering»Radio

En vellykket radioreklame er både visualiserende, samtidig som den bidrar til å økt oppmerksomhet og kjennskap til din merkevare- produkt, butikk eller tjeneste. Målsetningen er å få gjennomslag på annonseringen, som bidrar til salg.

Å vekke oppmerksomhet på radio, som både er oppløftende og salgsutløsende, er vel det mange bedrifter ønsker seg.

TREFFSIKKER RADIOREKLAME

Målsetningen med radioreklamen er å bli hørt, samtidig som du vekker oppmerksomhet og nysgjerrighet. Noe som er høyst avgjørende for å få gjennomslag på radioreklamen, som resulterer i salg og økt synlighet.
For å få maksimalt utbytte av radioreklamen, er innhold, fortellerstemme og radiokanal vesentlig for et optimalt resultat. Riktig tidspunkt og radiokanal er gjerne det mest avgjørende for det ønskelige resultatet. Dagens radiomåling gjør radioreklamen din mer treffsikker, og kan nås ut til hundrevis av reelle målgrupper innen radioreklamen er over. Dermed kan radio være en høyst effektiv og treffsikker kanal å markedsføre seg i.

GODE RESULTATER

Mediebyrået Enklere Valg har god erfaring med radioreklame. Våre kunder som har kjørt radiokampanjer, har fått svært effektfull respons. Vi har flere suksesscaser å vise til.
Med lang fartstid innenfor radio, har radio utviklet seg fra å være et salgsutløsende media til å bli et kommunikasjonsmedia, som vi er stolte av å kunne tilby våre bedrifter.
Med nære relasjoner til de ulike radiostasjonene, og våre faste kontaktpersoner, gjør at vi forhandler oss frem til gode avtaler.
Er du ute etter sponsing, spotter og omtaler, ta kontakt for en samtale i dag med vårt erfarne team.

Les mer om tradisjonelle medier

Ta kontakt med oss!

Simen Riisa

Simen Riisa

1. oktober 2017

Medierådgiver+47 400 594 71simen.riisa@enklerevalg.no

Simen Riisa

Medierådgiver

Simen er medierådgiver hos Enklere Valg og har jobbet med salg og markedsføring hele livet. Han har tidligere erfaring som selger og salgssjef for Get, samt 5 år som rådgiver for radiokanalene P4 og P5.

Hans erfaring strekker seg fra lokale til kunder til noen av Norges største annonsører, med et bredt kontaktnett.På fritiden er han glad i å reise og besøke steder som du ikke finner i Ving sin vinterkatalog. Han har familie med samboer og to barn, som han gjerne også drar til steder du finner i Ving sin vinterkatalog.

Ellers er han glad i å være ute, sykle, gå på ski og se på fotball.

Roger Rosbach

Roger Rosbach

1. november 2017

Daglig Leder+47 901 45 876roger@enklerevalg.no

Roger Rosbach

Daglig Leder

Rogert startet Mediabyrået, våren 2009 og grunnla Mediebyrået Enklere Valg AS sommeren 2011. Rogers fokusområder er faglig kvalitet, passion og kundefokus. Han er også opptatt av langsiktige relasjoner og ikke kortsiktige avtaler når han sitter ved forhandlingsbordet.

Andreas Høyer

Andreas Høyer

1. oktober 2017

Salgssjef+47 918 45 945andreas@enklerevalg.no

Andreas Høyer

Salgssjef

Andreas jobber som medierådgiver hos oss og har ansvar for å planlegge og gjennomføre medieplaner. Han er opptatt av å få medier til å fungere sammen på beste mulige måte, slik at det blir en rød tråd i markedsføringen. Andreas kjennetegnes ved at han har et sterkt engasjement for kundene sine og ikke gir seg før løsningen er bra.

20 år i bransjen har gitt Andreas et bredt kontaktnett. Før han kom til Enklere Valg jobbet han 10 år i P4, og kunder som ønsker å ha radio i mediemiksen kan trygt bruke Andreas som rådgiver.

Andreas bor i Oslo sammen med kone og 2 barn og bruker det meste av fritiden sammen med dem

Jeg ønsker å bli kontaktet

Enklere Valg Foundation

Selv en dråpe gjør havet større. I Enklere Valg er vi heldige som får lov til å gi litt av
våre ressurser for å gjøre morgendagen bedre for noen andre.

© 2018 Mediebyrået Enklere Valg ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg