Riktig respons med radio

  En vellykket radioreklame er både visualiserende, samtidig som den bidrar til å økt oppmerksomhet og kjennskap til din merkevare- produkt, butikk eller tjeneste. Målsetningen er å få gjennomslag på annonseringen, som bidrar til salg.

  Å vekke oppmerksomhet på radio, som både er oppløftende og salgsutløsende, er vel det mange bedrifter ønsker seg.

  Treffsikker radioreklame

  Målsetningen med radioreklamen er å bli hørt, samtidig som du vekker oppmerksomhet og nysgjerrighet. Noe som er høyst avgjørende for å få gjennomslag på radioreklamen, som resulterer i salg og økt synlighet.
  For å få maksimalt utbytte av radioreklamen, er innhold, fortellerstemme og radiokanal vesentlig for et optimalt resultat. Riktig tidspunkt og radiokanal er gjerne det mest avgjørende for det ønskelige resultatet. Dagens radiomåling gjør radioreklamen din mer treffsikker, og kan nås ut til hundrevis av reelle målgrupper innen radioreklamen er over. Dermed kan radio være en høyst effektiv og treffsikker kanal å markedsføre seg i.

  Gode resultater

  Mediebyrået Enklere Valg har god erfaring med radioreklame. Våre kunder som har kjørt radiokampanjer, har fått svært effektfull respons. Vi har flere suksesscaser å vise til.
  Med lang fartstid innenfor radio, har radio utviklet seg fra å være et salgsutløsende media til å bli et kommunikasjonsmedia, som vi er stolte av å kunne tilby våre bedrifter.
  Med nære relasjoner til de ulike radiostasjonene, og våre faste kontaktpersoner, gjør at vi forhandler oss frem til gode avtaler.
Er du ute etter sponsing, spotter og omtaler, ta kontakt for en samtale i dag med vårt erfarne team.

  Les mer om tradisjonelle medier

Ta kontakt med oss!

Roger Rosbach

Daglig Leder
+47 901 45 876
roger@enklerevalg.no

Jeg ønsker å bli kontaktet

Enklere Valg Foundation

Selv en dråpe gjør havet større. I Enklere Valg er vi heldige som får lov til å gi litt av våre ressurser for å gjøre morgendagen bedre for noen andre.