Karriere

Ledige stillinger

Ta kontakt med oss idag og fortell hvorfor vi trenger nettopp deg!


 

Last opp søknad
Last opp CV
Hvorfor jobbe hos Enklere valg

Jarle Andreas Stabell

Medierådgiver / Content Manager

Hva er det som gjør at du arbeider med denne stillingen?

Jobben som medierådgiver er alt jeg håpet på når jeg stod nyutdannet og usikker foran inngangsdøren en høstdag i 2016. Varierte arbeidsdager, hvor kreativiteten får utløp, og trivsel er i fokus. Jeg får mulighet til å bli godt kjent med kundene mine, og gleder meg til å dra på jobb hver eneste dag.

Hvorfor har du valgt å arbeide på Mediebyrået Enklere Valg?

Å jobbe i Enklere Valg har gitt meg muligheten til å utvikle meg veldig, både faglig og personlig. Vi har et helt unikt arbeidsmiljø i bedriften, hvor alle blir ivaretatt – og ivaretar hverandre. Enten man trenger et klapp på skulderen, et spark i rumpa eller bare en god samtale får jeg det påfyllet jeg trenger av kollegene i bedriften. Vi nyter også stor personlig frihet på arbeidsplassen. Jeg kan selv strukturere hverdagen min, og må selv ta ansvar for at ting blir gjort i henhold. Vi blir hele tiden oppfordret til å utvikle oss profesjonelt – så kursing og sertifiseringer innen relevante fagfelt er ikke bare mulig, det er forventet. Dette gjør at jeg står bedre rustet i en bransje som endrer seg raskt!

Vad søker du hos en blivende kollega?

En fremtidig kollega må være et sosialt vesen, gjerne med glimt i øyet og humor! Vedkommende må gjerne besitte unik kunnskap og kompetanse – men det er enda bedre om hen er villig til å dele dette med oss andre. Vi søker alle etter å lære noe nytt hver eneste dag, så da er det viktig at de som kan noe også deler dette med kollegene sine! En som gir av seg selv, og deler både kunnskap og humør er alltid velkommen i Enklere Valg.

Vegard Rake

Head of Performance Marketing

Jeg jobber som Head of Performance Marketing i Mediebyrået Enklere Valg, og har vært her siden 2015.

En av de tingene jeg liker best ved å jobbe i Enklere Valg er den friheten man har til å styre sin egen arbeidsdag og personlige utvikling. Så lenge man når de resultatene man skal, kan man stort sett legge opp dagene sine som man vil. Og det forventes at man setter av litt av arbeidstiden til egenlæring, som f.eks. å holde seg oppdatert på sine produktområder gjennom kurs, sertifiseringer o.l. Denne friheten krever at man tar mer ansvar og eierskap for sitt eget arbeid, og resultatet er at jeg har mye mer engasjerte kolleger her enn jeg har hatt noe annet sted.

En annen ting jeg setter stor pris på er det sosiale miljøet. Her er det stor takhøyde, og det er rom for at alle kan være seg selv. Firmaet bruker hvert år en vesentlig del av overskuddet på turer for de ansatte, og ofte er samboere/ektefeller også med. Det gjør at vi blir kjent med hverandre på en helt annen måte, og da blir det også lettere å spille hverandre gode.

Kathrine H Eriksen

Head of Production

Magnus Smogeli

Interaksjonsdesigner

I 2015 ble jeg ferdig utdannet Interaksjonsdesigner og var jeg klar til å kaste meg ut i arbeidslivet. I november samme år, begynte jeg i jobben som altmuligmann her på Enklere Valg. Siden den gang har jeg fått lov til å jobbe med det jeg selv syntes jeg fungere best i, og dette har resultert i min nåværende stilling som Grafisk Designer.

En av grunnene til at jeg trives så godt her er nettopp det at man har ansvaret og friheten til å utvikle seg selv og velge hvilket spor man ønsker å jobbe i. Ønsker du å søke jobb her? Vel, da burde du like et spennende arbeidsmiljø! Med frihet under ansvar kan du jobbe slik du selv ønsker, og kanskje få tid til en biljard-kamp i ny og ne også!

Anne Helene Hyggen

Administrasjon og Økonomi

Hva er det som gjør at du arbeider med denne stillingen?

Jeg arbeider som regnskapsansvarlig hos MEV pga arbeidet er varierende og utviklende.

Hvorfor har du valgt å arbeide på Mediebyrået Enklere Valg?

Grunnen til at jeg valgte å arbeide hos MEV er pga det er en liten bedrift.Man har totalansansvaret for regnskapet og det gjør jobben mer givende. Man får vært med på alt det som skjer i bedriften.

Vad søker du hos en blivende kollega?

Hos meg teller det at en kollega er blid, hyggelig og sosial. At personen kan samarbeide og jobbe for fellesskapet.

Roger Rosbach

Daglig Leder

Vi på Enklere Valg er avhengige av hverandre som en kjedefunksjon. En person gjør første delen av jobben før den sendes videre til nummer to, som senere behandles av nummer tre og så videre. Og derfor er ingen person viktigere en nåen annen

Et godt team kan oppnå nesten hva som helst. Det er viktig at personene utfyller hverandres egenskaper og fungerer sammen, Sammen er vi best

Noen av de egenskaper som jeg setter veldig høgt hos blivende kolleger er omstillingsdyktig, delingskultur, energigiver, stabilitet

Noen av de egenskaper som jeg forakter. Arrogante ansatte som lyver, stjeler og gjerne tar æren for andres arbeid. Og ikke gleder si for andres framgang.

Kontakt Mediebyrået Enklere Valg

Mediebyrået Enklere Valg AS (tidl. Mediabyrået AS) ble opprettet i 2005. Siden den gang har vi vært gjennom en enorm utvikling, noe som er helt nødvendig skal man overleve i denne bransjen. Fra i all hovedsak å forhandle med tilbydere innen lokalavis, katalog og enkle nettsider, kan vi i dag kalle oss et fullservice mediebyrå med kunden i fokus.

Vi er strategisk plassert på Kolbotn. Her har vi store, fine lokaler med gode parkeringsmuligheter. Hos oss skal du, uansett hvem du er, alltid føle deg velkommen!

Vår styrke ligger i de ansatte. Vi er i dag 9 ansatte med spisskompetanse innen følgende fagfelt: Rådgivning, forhandling, produksjon, tekst/content, tracking og analyse.

«Vi skal skape merverdi for kundene våre ved å jobbe transparent og ha det gøy underveis»

Hos oss er åpenhet viktig. Vi skal aldri påta oss oppgaver vi ikke vet om vi kan fullføre og tallene vi legger frem skal alltid stemme med analysen. Vi skal ikke tro, vi skal vite! Ved å ha en flat struktur og et unikt miljø har vi korte kommunikasjonslinjer og kan snu oss fort når en kunde trenger det.
Vi skal være interessert i kundene våre, fremfor å være interessante. Noe som betyr at vi skal løse kundens behov, og ikke snakke store ord ingen forstår. Vi skal ha det gøy på jobb – fordi vi elsker det vi driver med og fordi suksess er gøy!