Om oss


annonsering på tbane

Hvem er Mediebyrået Enklere Valg?

Mediebyrået Enklere Valg er stort nok til å levere på nivå med de beste, men lite nok til å være fleksibelt. Våre ansatte har høy kompetanse og lang erfaring fra medieverden, og vi har som visjon å være det beste kunnskapsmiljøet i mediebyråbransjen.

Vi leverer tjenester innen digital markedsføring, analyse, medieforhandling og rådgivning. Alle hos oss kan vise til flere sertifiseringer innen sitt fagfelt. Vi holder oss alltid oppdatert i et medielandskap preget av raske endringer. Vårt mål er å hjelpe kundene våre med å mestre sine utfordringer, og gjøre de om til vekstmuligheter på en forståelig og troverdig måte.

Vi elsker å vite, forenkle og forklare slik at du skal forstå hva vi gjør – og hvorfor vi gjør det.

Siden oppstarten i 2005 har vi målt vår fremgang i våre kunders fremgang, og våre ansatte er genuint interessert i å skape reelle verdier for våre kunder. Det er viktig for oss å være transparente og snakke et språk kunden forstår. Vår målsetting er at vi aldri vil påta oss oppgaver vi ikke vet om vi kan fullføre, noe som innebærer at vi alltid vil gjennomføre arbeid til avtalt tid.

Kontakt oss gjerne for en prat, så finner vi ut om vi er det riktige byrået for deg!

Google Partner Connect Premier

Mediebyrået Enklere Valg er Premier Google Partner, og også en del av Premier Google Partners Connect og Premier Google Partners Acceleration Program. Fra tid til annen holder vi kurs sammen med Google, og kan også sette opp egne kurs for bedrifter.

Vår historie

Mediebyrået Enklere Valg AS ble opprettet i 2005 under navnet Mediabyrået AS. Siden den gang har vi vært gjennom en enorm utvikling, noe som er helt nødvendig for å overleve i denne bransjen. Fra i all hovedsak å forhandle med tilbydere innen lokalavis, katalog og enkle nettsider, kan vi i dag kalle oss et fullservice mediebyrå med kunden i fokus. Vi er strategisk plassert på Kolbotn. Her har vi store, fine lokaler med gode parkeringsmuligheter. Hos oss skal du alltid føle deg velkommen – uansett hvem du er!

Vår styrke ligger i de ansatte. Vi er i dag 25 ansatte med spisskompetanse innen følgende fagfelt: Google Ads, mediestrategi, medieforhandling- og kjøp, produksjon, tekst/content, SEO, tracking og analyse.

Vi er også omtalt på byråguiden.no.

kollage
kollage
kollage
kollage
kollage
kollage
kollage
kollage