Om oss

Mediebyrået Enklere Valg»Om oss

Mediebyrået Enklere Valg

Mediebyrået Enklere Valg AS (da Mediabyrået AS) ble opprettet i 2005. Siden den gang har vi vært gjennom en enorm utvikling, noe som er helt nødvendig skal man overleve i denne bransjen.

Fra i all hovedsak å forhandle med tilbydere innen lokalavis, katalog og enkle nettsider, kan vi i dag kalle oss et fullservice mediebyrå med kunden i fokus. Vi er strategisk plassert på Kolbotn. Her har vi store, fine lokaler med gode parkeringsmuligheter.

Hos oss skal du, uansett hvem du er, alltid føle deg velkommen!

Vår styrke ligger i de ansatte. Vi er i dag 11 ansatte med spisskompetanse innen følgende fagfelt: Rådgivning, forhandling, produksjon, tekst/content, tracking og analyse.

Hos oss er åpenhet viktig. Vi skal aldri påta oss oppgaver vi ikke vet om vi kan fullføre og tallene vi legger frem skal alltid stemme med analysen. Vi er alltid nøye i vurderingene på oppgaver vi tar på oss, hvilket innebærer at vi alltid  fullføre arbeidet til avtalt tid.   Vi skal ikke tro, vi skal vite! Ved å ha en flat struktur og et unikt miljø har vi korte kommunikasjonslinjer og kan snu oss fortnår en kunde trenger det.

Vi skal være interessert i kundene våre, fremfor å være interessante. Med dette mener vi at vi skal snakke et språk kunden forstår. Vi skal ha det gøy på jobb – fordi vi elsker det vi driver med og fordi suksess er gøy!

“Vi skal skape merverdi for kundene våre ved å jobbe transparent og ha det gøy underveis”

Jeg ønsker å bli kontaktet

Enklere Valg Foundation

Selv en dråpe gjør havet større. I Enklere Valg er vi heldige som får lov til å gi litt av
våre ressurser for å gjøre morgendagen bedre for noen andre.

© 2018 Mediebyrået Enklere Valg ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg