Kontakt


Hva kan vi hjelpe deg med? Ring eller send oss en e-post, så avtaler vi gjerne et møte som selvfølgelig er helt uforpliktende.

Ansatte

Andreas Høyer

Salgssjef

Andreas jobber som medierådgiver hos oss og har ansvar for å planlegge og gjennomføre medieplaner. Han er opptatt av å få medier til å fungere sammen på beste mulige måte, slik at det blir en rød tråd i markedsføringen. Andreas kjennetegnes ved at han har et sterkt engasjement for kundene sine og ikke gir seg før løsningen er bra.

20 år i bransjen har gitt Andreas et bredt kontaktnett. Før han kom til Enklere Valg jobbet han 10 år i P4, og kunder som ønsker å ha radio i mediemiksen kan trygt bruke Andreas som rådgiver.

Andreas bor i Oslo sammen med kone og 2 barn og bruker det meste av fritiden sammen med dem.

Ansatte

Nina Birkeland

Strategisk kundesjef

Nina Birkeland

Strategisk kundesjef

Nina begynte hos oss høsten 2019 og har siden det jobbet med å løfte forskjellige kunder til nye høyder. Med sin kunnskap og erfaring har hun også bidratt til nye kunder hos Enklere Valg. Hun er ekstremt opptatt av at det er en plan med alt man gjør, så det kommer ofte mange smarte/vanskelige/nyttige spørsmål fra denne kanten. 

Nina har 5 års erfaring i bransjen fra Norges største mediebyrå, Carat. Hun har også en master fra CBS i merkevarebygging og markedskommunikasjonsledelse. Nina er opptatt av faglig utvikling og setter stor pris på effektivt samarbeid hvor man drar nytte av hverandres sterke sider. Hun elsker faglige diskusjoner og slår gjerne av en prat når som helst.

Fritiden går til trening, sosiale aktiviteter med venner, binging og så mye reising som mulig.

Mine kvalifikasjoner:

 • Andre sertifiseringer
 • Mediestrategi og -Planlegging
  YouTube Brand Partner
 • Google sertifiseringer
 • Google Digital C-suite Ambassador
 • Ansatte

  Simen Riisa

  Medierådgiver

  Simen er medierådgiver hos Enklere Valg og har jobbet med salg og markedsføring hele livet. Han har tidligere erfaring som selger og salgssjef for Get, samt 5 år som rådgiver for radiokanalene P4 og P5. Simens erfaring strekker seg fra lokale til kunder til noen av Norges største annonsører, med et bredt kontaktnett.

  På fritiden er Simen glad i å reise og besøke steder som du ikke finner i Ving sin vinterkatalog. Han har familie med samboer og to barn, som han gjerne også drar til steder du finner i Ving sin vinterkatalog. Ellers er han glad i å være ute, sykle, gå på ski og se på fotball.

  Ansatte

  Tora Berg

  Medierådgiver

  Tora Berg

  Medierådgiver

  Tora er medierådgiver og har lang erfaring innen markedsføring. Hun har tidligere jobbet som rådgiver med både utendørsreklame i Clear Channel og med radio i P5, og hun forstår godt hva som er viktig for bedrifter som trenger oppmerksomhet.

  Folk som jobber med Tora sier at hun er serviceminded, nysgjerrig og utålmodig, og at det viktigste er å finne den riktige løsningen.

  På fritiden er Tora opptatt av god mat, venner, familie og å holde seg aktiv. Hun bor i Bærum med samboer og to barn.

  Ansatte

  Frode Toftøy-Andersen

  Salgskonsulent

  Frode Toftøy-Andersen

  Salgskonsulent

  Frode jobber som rådgiver hos oss. Dette innebærer at han kontakter nye kundeprospekter, og følger opp kundene med veiledning, rapportering og informasjon. Han har også ansvar for å følge opp påbegynte prosjekter, og rådføre seg med de andre avdelingene på huset. Frode har 3 års utdanning fra Norges Markedshøyskole (nå BI), og har jobbet med salg og markedsføring i en årrekke.

  Frode bor på Kolbotn. Han liker spesielt godt å reise på turer til utlandet eller hytta på Sørlandet. Biljard, fiske, natur og opplevelser er høyt prioritert på fritiden.

  Ansatte

  Vegard Rake

  Head of Performance Marketing

  Vegard Rake

  Head of Performance Marketing

  Vegard har jobbet med markedsføring på internett i over 15 år, og har mange års erfaring innen Performance Marketing med f.eks. søkemotorannonsering og programmatisk annonsekjøp. Siden 2015 har han vært ansvarlig for våre produkter og tjenester innenfor dette området, og han kom da fra liknende stilling i et annet byrå. Vegard er utdannet sivilmarkedsfører fra BI/NMH.

  På sommeren er Vegard gjerne ved sjøen når han ikke jobber, aller helst om bord i en seilbåt eller ved sommerhuset i Strømstad. På vinteren tar han med seg langrennsskiene til hytta på Rena, eller prøver seg i en eller annen alpinbakke i inn-/utland. Ellers er han over gjennomsnittlig interessert i musikk og har de siste årene vært fast inventar på diverse musikkfestivaler.

  Mine kvalifikasjoner:

 • Andre sertifiseringer
 • Microsoft Advertising Certified Professional
 • Google sertifiseringer
 • Google Ads
  Google Ads Display
  Google Ads Search
  Google Ads Shopping
  Google Ads Video
  Google Analytics
 • Ansatte

  Jarle Moen Heiskel

  Performance Marketing Manager

  Jarle Moen Heiskel

  Performance Marketing Manager

  Jarle studerte markedsføring ved University of Sussex i Brighton og begynte hos oss høsten 2017. Han jobber på vår Performance Marketing-avdeling med alt som har med Google Ads å gjøre. Jarle er interessert i mulighetene digital markedsføring tilbyr, og liker å prøve nye løsninger for å oppnå bedre resultater.

  Fritiden går ofte med til å se på film eller dra på ulike kulturopplevelser. En gang i blant får han også spilt litt golf eller tatt en tur på treningssenteret.

  Mine kvalifikasjoner:

 • Google sertifiseringer
 • Google Ads
  Google Ads Display
  Google Ads Search
  Google Ads Shopping
  Google Ads Video
  Google Analytics
 • Ansatte

  Karoline Hjelmeland

  Performance Marketing Spesialist

  Karoline Hjelmeland

  Performance Marketing Spesialist

  Karoline har en mastergrad i Internasjonal business og markedsføring fra NTNU og startet hos oss i juni 2019. Hun jobber på vår Performance Marketing-avdeling, hvor hun spesialiserer seg innen Google Ads. Hun brenner for digital markedsføring og skal kontinuerlig holde seg oppdatert på nye og bedre optimaliseringsløsninger i Google Ads. Karoline har lang erfaring innenfor salg, og har tidligere jobbet med ecommerce.

  Fritiden går til å se på serie, trene og være mest mulig sosial.

  Ansatte

  Stine Marie Kaniewski

  Performance Marketing Manager

  Stine Marie Kaniewski

  Performance Marketing Manager

  Stine har en bachelor i Digital Markedsføring fra Westerdals Oslo ACT, og startet å jobbe hos Enklere valg i oktober 2018. Hun jobber i vår Performance Marketing-avdeling, der hun har ansvar for Facebook ads og annonsering i andre sosiale medier. Stine har alltid vært interessert i det digitale, og interessen for sosiale medier og markedsføring kom når hun over flere år drev en av Norges største blogger innen neglelakk.

  På fritiden liker hun å tilbringe tid på hytta i Gudbrandsdalen, og drar gjerne på en konsert i ny og ne. Stine er over gjennomsnittlig interessert i hunder, og tilbringer ofte helgene på hundestevner med hundene sine.

  Mine kvalifikasjoner:

 • Facebook sertifiseringer
 • Certified buying professional
  Certified digital marketing associate
  Certified planning professional
 • Snapchat
 • Advertising core competencies certified
 • Ansatte

  Anton Friberg

  Head of Tech

  Anton Friberg

  Head of Tech

  Anton har ansvar for å lede de ulike prosjektene på produksjonsavdelingen. Han har bred kompetanse innenfor alle de ulike nivåene i produksjonen, noe som bidrar til å skape et kvalitetsrikt og godt produkt.

  Store deler av studieløpet har blitt brukt på programmering. Under videregående skole gikk han på Handel og administrasjon og hadde sitt eget selskap. Anton har også erfaring med drift av egne websider. Han har en utdannelse fra Tekniska Högskolen i Sverige innenfor Grafisk Design og Webutvikling.

  Anton har erfaring fra flere byråer i Norge, og har også jobbet i et av Sveriges største bilfirmaer, Hedin Bil, med utvikling av digitalisering.

  Anton vil beskrive seg selv som allsidig, fleksibel, tilpasningsdyktig og med ekstremt god arbeidsmoral. På fritiden liker han å spille golf og innebandy. I tillegg bruker han mye tid på å lese om entreprenørskap og psykologi.

  Ansatte

  Magnus Smogeli

  Creative Director

  Magnus Smogeli

  Creative Director

  Magnus Smogeli finner du på vår produksjonsavdelig i Enklere Valg. Han er utdannet interaksjonsdesigner fra Universitetet i Oslo, og har jobbet hos oss siden november 2015. Magnus jobber med annonser, nettsider, nyhetsbrev – egentlig alt som har med design å gjøre! Han er kreativ og kommer stadig med nye ideer til hjelp for nye og godt kjente kunder.

  Mine kvalifikasjoner:

 • Andre sertifiseringer
 • Adobe Animate
  Adobe XD
  Yggdrasil NM-mester prototyping
 • Ansatte

  Cornelius Johnsson

  Senior Webutvikler

  Cornelius Johnsson

  Senior Webutvikler

  Cornelius er en kreativ person som alltid prøver å lære noe nytt. Han er også selvlært utvikler med mange år i bransjen, som både programmer, designer og analytiker.

  På fritiden har han egne hobbyer og prosjekter; alt fra å mekke på bilen, bygge møbler eller renovere huset.

  Mine tjenester:

 • Design & programmering
 • Ansatte

  Sara Eknander

  Front end utvikler

  Sara Eknander

  Front end utvikler

  Sara begynte hos oss som trainee i 2015, og trivdes så godt at hun ble her. Hun jobber som front-end utvikler og har stålkontroll på programmering av nettsider og brukeropplevelse. Du kan føle deg trygg på at Sara optimerer siden til å bli minst så god som du ser for deg at den skal bli.

  Ansatte

  David Denetz

  Senior Designer

  David Denetz

  Senior Designer

  David er en allsidig og glad designer, som alltid forsøker å holde seg oppdatert og belest. Etter mange år i bransjen har han en utmerket portfolio med mange unike og glade kunder. Bortsett fra å glemme og gre seg før fotografering, forsøker han å se seg rundt i verden, samle på gamle tv-spill og male.

  Ansatte

  Johnny Oskarsson

  Senior Webutvikler

  Johnny Oskarsson

  Senior Webutvikler

  Mine tjenester:

 • Design & programmering
 • Ansatte

  Marianne Braadland-Konstali

  Content Manager

  Marianne Braadland-Konstali

  Content Manager

  Marianne har jobbet med tekst og innhold på nettsider i over ti år i ulike bransjer. Hun har bred erfaring fra netthandel, e-helse og utelivsbransjen, og har blitt en kløpper i SEO og content marketing. Marianne er en språknerd med sans for detaljer, og er opptatt av at teksten skal være uten skrivefeil. Hun spotter feil komma på lang avstand og sørger for at tekstene har god flyt.

  Mine kvalifikasjoner:

 • Andre sertifiseringer
 • Content marketing
 • Ansatte

  Michelle Lanaro

  Back End Developer Trainee

  Michelle Lanaro

  Back End Developer Trainee

  Ansatte

  Anne Helene Hyggen

  Administrasjon og Økonomi

  Anne Helene Hyggen

  Administrasjon og Økonomi

  Anne Helene har studert bedriftsøkonomi på BI. Hun har blant annet jobbet i Lånekassen, IBM og Jernia AS. Anne Helene startet i Enklere Valg august 2013.

  Anne Helene bor med sin samboer og datter. På fritiden liker hun å trene og være sammen med familie og venner.

  Mine tjenester:

 • Administrasjon
 • Ansatte

  Roger Rosbach

  Daglig Leder

  Roger Rosbach

  Daglig Leder

  Roger er født i 1969 og har jobbet med salg og markedsføring i hele sitt voksne liv. Her kan nevnes alt fra trade marketing manager i BAT nordic til PR- rådgiver for RKR consulting solutions i Sverige. Han har også fartstid i den norske katalogbransjen.

  Rogert startet Mediabyrået våren 2005, og grunnla Mediebyrået Enklere Valg AS sommeren 2011. Rogers fokusområder er faglig kvalitet, passion og kundefokus. Han er også opptatt av langsiktige relasjoner og ikke kortsiktige avtaler når han sitter ved forhandlingsbordet.

  Mine tjenester:

 • Administrasjon
 • Ansatte

  Dado Danso

  Kokk

  Dado Danso

  Kokk

  Vår fantastiske kokk

  Mine tjenester:

 • Administrasjon
 • Send oss en melding