Rådgiving


 

Ansatte

Andreas Høyer

Salgssjef

Andreas jobber som medierådgiver hos oss og har ansvar for å planlegge og gjennomføre medieplaner. Han er opptatt av å få medier til å fungere sammen på beste mulige måte, slik at det blir en rød tråd i markedsføringen. Andreas kjennetegnes ved at han har et sterkt engasjement for kundene sine og ikke gir seg før løsningen er bra.

20 år i bransjen har gitt Andreas et bredt kontaktnett. Før han kom til Enklere Valg jobbet han 10 år i P4, og kunder som ønsker å ha radio i mediemiksen kan trygt bruke Andreas som rådgiver.

Andreas bor i Oslo sammen med kone og 2 barn og bruker det meste av fritiden sammen med dem.

Ansatte

Nina Birkeland

Strategisk kundesjef

Nina Birkeland

Strategisk kundesjef

Nina begynte hos oss høsten 2019 og har siden det jobbet med å løfte forskjellige kunder til nye høyder. Med sin kunnskap og erfaring har hun også bidratt til nye kunder hos Enklere Valg. Hun er ekstremt opptatt av at det er en plan med alt man gjør, så det kommer ofte mange smarte/vanskelige/nyttige spørsmål fra denne kanten. 

Nina har 5 års erfaring i bransjen fra Norges største mediebyrå, Carat. Hun har også en master fra CBS i merkevarebygging og markedskommunikasjonsledelse. Nina er opptatt av faglig utvikling og setter stor pris på effektivt samarbeid hvor man drar nytte av hverandres sterke sider. Hun elsker faglige diskusjoner og slår gjerne av en prat når som helst.

Fritiden går til trening, sosiale aktiviteter med venner, binging og så mye reising som mulig.

Mine kvalifikasjoner:

 • Andre sertifiseringer
 • Mediestrategi og -Planlegging
  YouTube Brand Partner
 • Google sertifiseringer
 • Google Digital C-suite Ambassador
 • Ansatte

  Simen Riisa

  Medierådgiver

  Simen er medierådgiver hos Enklere Valg og har jobbet med salg og markedsføring hele livet. Han har tidligere erfaring som selger og salgssjef for Get, samt 5 år som rådgiver for radiokanalene P4 og P5. Simens erfaring strekker seg fra lokale til kunder til noen av Norges største annonsører, med et bredt kontaktnett.

  På fritiden er Simen glad i å reise og besøke steder som du ikke finner i Ving sin vinterkatalog. Han har familie med samboer og to barn, som han gjerne også drar til steder du finner i Ving sin vinterkatalog. Ellers er han glad i å være ute, sykle, gå på ski og se på fotball.

  Ansatte

  Tora Berg

  Medierådgiver

  Tora Berg

  Medierådgiver

  Tora er medierådgiver og har lang erfaring innen markedsføring. Hun har tidligere jobbet som rådgiver med både utendørsreklame i Clear Channel og med radio i P5, og hun forstår godt hva som er viktig for bedrifter som trenger oppmerksomhet.

  Folk som jobber med Tora sier at hun er serviceminded, nysgjerrig og utålmodig, og at det viktigste er å finne den riktige løsningen.

  På fritiden er Tora opptatt av god mat, venner, familie og å holde seg aktiv. Hun bor i Bærum med samboer og to barn.

  Ansatte

  Frode Toftøy-Andersen

  Salgskonsulent

  Frode Toftøy-Andersen

  Salgskonsulent

  Frode jobber som rådgiver hos oss. Dette innebærer at han kontakter nye kundeprospekter, og følger opp kundene med veiledning, rapportering og informasjon. Han har også ansvar for å følge opp påbegynte prosjekter, og rådføre seg med de andre avdelingene på huset. Frode har 3 års utdanning fra Norges Markedshøyskole (nå BI), og har jobbet med salg og markedsføring i en årrekke.

  Frode bor på Kolbotn. Han liker spesielt godt å reise på turer til utlandet eller hytta på Sørlandet. Biljard, fiske, natur og opplevelser er høyt prioritert på fritiden.