Design og programmering


Den visuelle kommunikasjonen i en bedrift spiller en betydelig rolle for hvordan et budskap blir mottatt av kunder.

Vår produksjonsavdeling består av erfarne grafisk designere, utviklere og programmerere som har jobbet med kreativ og visuell kommunikasjon i mange år og kan bistå med alt til print og digitalt.

3D-visualisering

Gode illustrasjoner skal bidra til å forsterke budskapet, og 3D-visualisering er svært effektivt for å illustrere et produkt før det er ferdig. Våre designere kan hjelpe deg med realistiske og engasjerende illustrasjoner for dine produkter.

Annonsemateriell

Vi lager all slags annonsemateriell til tradisjonelle medier og leverer i fiks ferdig format etter annonseplattformens krav og spesifikasjoner.

Grafisk design

Den visuelle profilen skal skape identitet og gjøre at bedriften skiller seg ut blant konkurrentene. Våre dyktige designere vet hvordan man skal synliggjøre en merkevare for å oppnå best mulig resultater. Vi tror det er viktig å involvere kunden gjennom hele prosessen for at de selv skal føle eierskap til produktet.

Integrasjoner

Når man har två eller flere systemer som ikke snakker sammen, kan en integrasjon få systemene til å fungere sammen som et økosystem . En integrasjon kan sørge for å hente informasjon fra ett system, og gi mulighet til å gjenbruke det i et annet.

Landingside

Med en god landingside er det mye enklere å nå ut til relevante kjøpere. Du kan fokusere på ett produkt eller en produktgruppe, og kjøre kampanjer som er målrettet mot riktig målgruppe.

Les mer

Nettbutikk

Interaksjonsdesign og brukervennlighet er avgjørende for hvilke handlinger dine kunder gjør i nettbutikken din. Vi vet hvilke funksjoner en god nettbutikk bør ha, og kan hjelpe deg med gjennomføringen.

Les mer

Nettsider

Når nettsiden i mange tilfeller er det første møtet kunden har med bedriften din, blir viktigheten av å gi et godt og profesjonelt førsteinntrykk enda tydeligere. Mediebyrået Enklere Valg hjelper deg med å lykkes på nett.

Les mer

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev er fremdeles den mest effektive og lønnsomme måten å fronte egne produkter og tjenester. Vi designer bruker- og konverteringsvennlige nyhetsbrev av høy kvalitet.

Strukturert data

Hos oss får du hjelp til å implementere dine strukturerte data riktig. Vi sørger for at din nettside eller nettbutikk skiller seg ut fra konkurrentene i søkeresultatene med strukturerte data.

Webapplikasjon

Mens en nettside er informativ, vil en webapplikasjon basere innholdet på brukerinteraksjon. Vi hjelper deg med å bestemme hva som vises hos dine brukere, og i hvor stor grad de besøkende skal kunne skape og kontrollere innholdet selv.

Andre tjenester